3.4.2020

Pientä piristystä kotiin ja ystävälle

Nyt on aika piristää itseään ja kotia kauniilla kevätnarsisseilla. Tämä purkkikoko sopii erittäin hyvin niille (kork. 10 cm ja halk. 15,5 cm). Sujauta kukka ruukkuineen purkkiin. Ympärille voi laittaa vielä vähän heinää (heinäpussi 1,50) purkit 7€/kpl. Valitettavasti keltapilkkukangas on loppu mutta tilalla on pieni määrä keltapohjaista kangasta, jossa on pieniä sydämiä. 

Nämä hauskat "maatilan eläimet" purkkisarjan purkit nyt vain 6€/kpl. Niissä voi säilyttää keittiön tasolla vaikka vitamiinit tai laitaa suojaruukuksi kukille.

Jokainen tarvitsee nyt pientä piristystä ja enkeleitä elämään 😇 Tämän makean yllärin voi sujauttaa postilaatikkoon tai lähettää postitse. Fazerin sininen suklaalevy tekstikääreessä enkelikorun tai tekstikorun kera, 5,50. (Good friends are like stars, you don't always see them but you know that they are always there).

Älä sur eiläst, älä huol huomsest, tee täst hetkest makki!  Nyt saa mielestäni oikein luvalla herkutella 😁


Happy Easter päällisessä on ihanan hennot värit, koko 45x45 cm, 7€.

Tyynynpäällisten vaihdolla saa nopeasti ja edullisesti uutta ilmettä sisustukseen. Tämä söpö puputyynyliina 7€, koko 45x45 cm (sisätyyny ei mukana). Pupurasiat 5€/kpl, maljakko 6€ ja keltaiset tekotulppaanit 1€/kpl.
Kevätauringon paistaessa on ihanaa lähteä fillarilenkille. Keväinen tyynynpäällinen, 45 x 45 cm, 7€.


Taskupurkeissa ihania Anna-Mari Westin postikortteja. Nämä ovat kyllä niin kivoja, koska korttia voi vaihtaa vuodenaikojen mukaan, näppärästi siis uutta ilmettä sisustukseen! Purkit 10€ kortin kera ja ilman korttia 8,50. Purkin tekstit "Kevät on uusien alkujen aikaa" ja "Puutarhan hiljaisuudessa voi kuulla kukkien kuiskailemia salaisuuksia".

"Usko ihmisiin, usko rakkauteen, usko ihmeisiin, usko itseesi" Oikeanpuoleisessa on tasku vähän kapeampi. Purkkeihin voi sujauttaa myös vaikka perhealbumista jonkun ihanan kuvan. Purkit 10€/kpl ja ilman kortteja 8,50.

Sen voi kuulla, sen voi tuntea ... kevään 😊 Näissä taskupurkeissa on siskoni Mervi Kivistön ottamat kuvat mustarastaasta ja kirjosieposta. Purkit 10€/kpl.

"Tänään on hyvä päivä tehdä taikoja" tai "Toivon sinulle valoisia kevätiltoja, pehmeitä pajunkissoja, uudelleenheräämistä luonnon kanssa, värikkäitä kevätkukkia, vaaleanvihreitä hiirenkorvia, ihanaa kevättä!" Ihania Anna-Mari Westin postikortteja molemmat. Purkit ovat myös mainio lahjaidea; kaunis ja käytännöllinen. Niissä voi säilyttää kaikki kodin pikkutavaroita.

Tosiaan, purkkeihin voi sujauttaa sitä sun tätä ... Näiden purkkien korkeus 16,5 cm ja halkaisija 15,5 cm, 7€/kpl.

Ja samat purkit takaa. Kaikissa purkeissa on takana Purkki Aitan tekstiilinauha.

"Koti on paikka sydämessäsi jota kannat aina mukanasi" tai "Maailma on kaunis ja hyvää elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille". Puhelinparkkipurkki on myö kiva idea. Siihen kun muistaa laittaa aina puhelimen, niin se on helppo löytää. Ja kun kyläilyt ovat taas sallittuja, niin se on hyvä olla myös isovanhenpien eteisessä, johon jokainen tulija voi laittaa puhelimen vierailun ajaksi. 
Ihania kynäpurkkeja vaikka perheen pikkuprinsessoille nyt vain 5€/kpl niin kauan kuin tähti- ja kruunusomisteita riittää. Tämä koko on nk. hernekeittopurkki koko eli kork. noin 12 cm ja halk. 10cm.

Tähän romanttiseen lautatauluun voi ripustaa postikorttia, valokuvaa tai muistilappua. Kuva tehty servettitekniikalla, 10€.

Aitan tilasta1/4 on lämmintä tilaa, jota pajaksi nimitän. Siellä askartelen purkkeja. Kuvassa näkyy   kangasvalikoimaa, josta asiakas voi valita itselleen sopivan kankaan purkkia somistamaan. Nyt kun aitta on kiinni, laittelepa viestiä, niin laitan sinulle kuvaa ja videopätkää aitalta.

Kuuntele et sinä ole yksin, suojelusenkeli kulkee rinnallasi joka päivä. Kaunis, lohduttava värssy Anna-Mari Westin postikortissa, Purkki 10€.

Sama kortti myös taulussa, 10€.  Aitassa myynnissä myös paljon erilaisia käsintehtyjä pitsiliinoja, alkaen 10€.

Isoin purkki on "iso suolakurkkupurkki", 10€/kpl.

Purkkeihin voi tosiaan sujauttaa sitä sun tätä, nämä purkit 7€/kpl.

Maailmalle olet vain joku mutta jollekin olet koko maailma, taulu 7€.

Käsintehty naulakko 12€
Voi kun odotan kovasti jo aikoja, kun voin jutella asiakkaiden kanssa aitassa ihan kasvotusten.


Eräänä iltana, kun lähdin aitasta pois ja aukaisin oven, niin ilta-aurinko paistoi niin kauniisti puiden lomasta. Totesin itselleni " tunnelin päässä on aina valoa". Näinhän se on!  Ole rohkeasti yhteydessä minuun, jos kiinnostuit jostakin tuotteesta,  joko sähköpostilla purkkiaitta@gmail.com tai viestillä 045-1396960. Ihania keväisiä päiviä sinulle, enkeleitä elämääsi ja paljon terveyttä!  Toivottavasti pian jo tavataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti