11.4.2020

Lahjaostoksille aittaan ... virtuaalisesti.

Vaikka juhlia ei nyt järjestetäkään, voi päivänsankaria silti muistaa lahjalla. Aitta on toistaiseksi suljettu mutta asiointi puhelimen ja viestien välityksellä onnistuu oikein hyvin. Myynnissä kivoja settejä valmiina, joissa purkin sisällä on joko servettipaketti tai pannualunen. Näissä purkeissa on Rauma-aiheinen kahviservettipaketti sisällä, 10€.

Purkki on kaunis ja käytännöllinen lahja, sillä sen sisällä voi säilyttää kodin pikkutavarat tai pitää suojaruukkuna. Nämä setit 10€/kpl.

Purkit pannualusella 11€/kpl.
Laittele viesitä kangastoivomuksista ja mietitään yhdessä mitä muuta kivaa purkkien sisälle voisi keksiä.

Aika makeita farkkupurkkeja vai mitäs tuumaat? Näissä oli niin tekemisen iloa, että haluan iloa sinullekin ja myyn ne nyt vain 5€/kpl ja tuo ihan pikkuinen 3€. Pidä suojaruukkuina tai säilytä kodin pikkutavaroita. Kukkanauha loppu, joten lisätilauksia ei ole nyt mahdollista saada.


Laittelen sinulle mielelläni kuvia aitassa olevista valmiista purkeista.

Purkkeja löytyy paljon eri kokoisina ja eri värisinä.


Tässä suunnitteilla asiakkaalle korkea purkki vessapaperirullille. Mieluinen "Vanhat paristot" purkki on jo löytynyt valmiina aitan hyllystä. Laita rohkeasti viestiä, millaista purkkia tai tuotetta sinä olisit itsellesi tai lahjaksi vailla, niin ratkaistaan asia yhdessä!
Eli tuotteet maksetaan ennen noutoa, ilmoitetaan noutopäivä, niin laitan tuotteet aitan oven eteen. Jos haluat nähdä tuotteen ennen maksua, voit laittaa käteisen oven oikealla puolella olevaan postilaatikkoon. Kuulemisiin 😁

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti