9.4.2020

Hyvää pääsiäistä!


Tulipa yhtäkkiä mieleeni muutaman vuoden takainen tuotteeni, tyynynpäällinen auton hattuhyllylle. Miten ajankohtaiseksi tämä teksti onkaan nyt tullut. Silloin autot tarvitsivat turvaväliä, eivät ihmiset. Eipä olisi silloin uskonut, että tällainenkin aika koittaa. No, kaapin katköistä löytyi vielä muutama päällinen (ystäväni Pirjon ompelemia), jotka tällä tärkeällä tekstillä somistin. Tyynyn voi siis laittaa auton hattuhyllylle tai vaikkapa omalle sohvalle. Kiva lahjaidea myös esim. ajokortin saanneelle. Näitä myynnissä nyt 2 kpl 15€/kpl ja yksi II-laatuinen 10€ (sisätyyny ei mukana). Ihan tarkkaan en nyt osaa sanoa, tuleeko lisää vai oliko nämä nyt tässä.


Nyt ompelemani kestokassit pääsiäisen ajan vain 10€ (norm. 12€). Kauppakassin lisäksi sitä voi pitää säilytyskassina. Itselläni sellainen on eteisen naulakossa, johon sujautan luetut lehdet. Siitä on kassi helppo ottaa mukaan kierrätyspisteeseen. Kasseihin on mahdollista saada samalla kuosilla olevan purkin, joissa voi säilyttää vaikka avaimia tai pitää suojaruukkuna. Laita viestiä, niin laitan sinulle lisäkuvia mistä kuosista kasseja löytyy 😄
Kuvan isompi purkki 7e ja pieni nyt 5€ (norm. 6€), puusydän 6€. Ps. Kuvan hylly ei myynnissä. On isäni tekemä ja omassa käytössä vilpolassani.


Kuvan isompi purkki 7e ja pieni nyt 5€ (norm 6€), puusydän 6€. Ps. Kuvan hylly ei myynnissä. On isäni tekemä ja omassa käytössä.

Kangaskuosi läheltä.

Nyt kun aittaan ei pääse shoppailemaan, asiointi käy näppärästi puhelimitse tai viestien avulla. Nämä 3 tervatonttua ja miehenkorvike/kestovanusetit menivät palkinnoiksi. Koska olen nyt jatkuvasti kotosalla ja autoakin pitäisi myös joskus käyttää, niin asiakas sai nämä kotiovelle toimitettuna. Yksittäispakatut tervatontut 13e, kestovanulaput 1€/kpl ja miehenkorvike (auttaa lasipurkkien avaamisessa) 2,50.

Asiakas tutustui blogissa ja instagramissa oleviin kuviin ja päätyi ostamaan kuvan tuotteet. Laittele rohkeasti viestiä, niin laitan lisäkuvia ja lisätietoa tuoteista, joista olisit kiinnostunut.

Pyörivätkö käytetyt paristot sikin sokin jossakin, ennenkuin ehdit viedä ne keräykseen? Niillekin voi teettää ihan oman purkin "Paristot" tekstillä. Muistathan, että paristojen navat pitää teipata ennen purkkiin laittamista. Myös avaimet on hyvä olla paikassa mistä ne on helppo löytää ja helppo laittaa. Voit suunnitella purkit omaan sisustukseen sopivalla kankaalla. Herkut purkkeja voi tilata mm. seuraavilla teksteillä: isän, iskän, pappan, äidin, mummun, mummin, kummien, kummitädin ja kummisedän herkut teksteillä.

Taskupurkit ovat kyllä ehdoton suosikkini. Korttia vaihtamalla esim. joulupurkki muuntuu pääsiäispurkiksi. Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle. Syö herkkuja vatsan täydeltä ja nauti kevään valosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti