18.4.2020

Tervatonttuja ja ampparipesiä

Pöytämalli tervatonttua saa tilauksesta. Parrasta tulee ihanaa tervantuoksua ja kun tuoksu ajan myötä hiipuu, voi partaan tiputella lisää tervatippoja. Vartalona tontuilla on pala heinäseivästä, hinta 15€/kpl.


Kivikangaspurkki pienellä tekokukalla 5€.

Pian ne ampparit alkaavat jo pörräämään ja on aika laittaa hauskat virkatut ampparipesät roikkumaan terasseille, puuliiteriin ym. amppareita karkottamaan, hinta 3,50.

Loput lyhdyt nyt vain 10€/kpl.

Tervetuloa puukyltti 7,50, ampparipesä 3,50, korkea purkki 8€, harmaa pitsiliina 12€.

Tyynynpäälliset, koko 45x45 cm 7€/kpl. Sisätyyny ei myynnissä.

Paljon onnea 578-vuotias Rauma. Taskupurkkeihin saatavana Maarit Roosin Rauma-aiheisia postikortteja 

Lasinen maljakko 7€ ja kerrosastia vanhoista kupeista 6€. Useampia malleja, kysy lisää viestillä.

Ol niingon gotonas kyltti 10€. Myynnissä vain tämä yksilö.

100% bambutiskiliina on erittäin imukykyinen kestävä ja konepestävä, 6,50.

Perjantaina oli pizzapäivä. Pizzan hain torin laidalla sijaitsevasta Jubu Pizzeriasta. He ovat mukana kierrätyksessä, sillä haen heiltä tyhjät peltipurkit. Take away sujui hyvin, joten voin lämpimästi suositella. Sinä saat herkullistä syötävää ja minä peltipurkin 😂
Kuvan puulaatikko 12€ ja vahakangaspurkit vain 5€/kpl. Harsokukkaoksa 3,50.

Ihanaa, kun talven jälkeen sain taas aukaista aitan pariovet. Miten odotankaan, kun saan aukaista aitan taas asiakkaille.
Ensimmäiset orvokit on jo istutettu aitan eteen vanhaan kottikärryyn. Nyt on helppo tehdä ostoksia aitasta. Katsele kuvia ja kun löydät jotain kivaa laita viestiä. Annan lisätietoa ja -kuvia tuotteista. Tuotteet voi maksaa tilille ja noutaa itselle sopivana ajankohtana aitan oven edestä. Postitan myös tuotteita, paketit alkaen 5,90 (purkit 7,90). Tervetuloa ostoksille näin netin kautta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti