26.4.2020

Aitassa paljon kivoja lahjavinkkejä äitienpäiväksi

Nyt ei kannata mennä suuriin kauppoihin ostoksille. Katsele rauhassa aitan tuotekuvia, laittele viestiä/soita toivomuksistasi, suorita maksu tilille/pivolle ja nouda tuotteet tai pyydä postitusta. Aitassa paljon kauniita, käytännöllisiä lahjavinkkejä. Helppoa ja turvallista kaupankäyntiä! Nyt jos koskaan äidit, isovanhemmat ilahtuvat muistamisesta!

Tämä purkkikoko, jonka kork. on 10 cm ja halk. 15,5 on kiva esim. herkuille tai kukkaselle. Eteen saa tarran esim. äidin herkut, mummon herkut, isoäidin herkut jne. Jos lahjan saaja päättää aloittaa dietin, ei hätää, tarrateksti on helppo repäistä pois 😂

Valitse haluamasi kangas, teksti ja somisteet. Purkin hinta 7€, sellofaanissa 7,50. Sellofaani voidaan jättää ylhältä auki, niin sinne voi lisätä herkut myöhemmin 👍

Näihin purkkeihin saa myös tekstin tai jotakin somistetta eteen.

Paljon erilaisia kankaita, joten varmastikin löytyy lahjansaajalle sopiva. Paljon myös yksivärisiä kankaita esim. musta, valkoinen, oranssi, keltainen, ruskea, lila ja sininen,
Tervatonttu mami ja vaavi. Tämä setti nyt vain hintaan 15€. Vaavin sydämessä lukee love 😍

Kauniita käsintehtyjä virkattuja rintaneulaperhosia on lennähtänyt aittaan, hinta 5€/kpl. Saa pieneen sellofaanipussiin.Virkattuja ampparipesiä 3,50/kpl sekä lahjapussi pyykkipojalla 0,50 senttiä.

Kaunis setti pannualusella ja ampparipesällä. 8€. Pannualusia paljon eri värejä 4€.

Suomen suvessakin on tarvetta kämmekkäillä 😁 Paljon eri värejä, 10€. 


Tämä myös kiva lahjavinkki äitienpäiväksi esim. isovanhemmille. Säilytyspurkki, jonka etutaskuun voi laittaa valokuvan. Voi tilata myös muilla kankailla. Taskuun voi laittaa myös postikortin. Myös suuri määrä taskupurkkeja postikortilla. Laita viestiä niin löydetään just sun tarpeisiin sopiva kortti värssyllä 😄 Taskupurkit ilman korttia 8,50 ja postikortilla 10€.

Allergisille, kuumille parvekkeille tai helposta kukkien hoidosta nauttivalle purkki tekoruusun kera, 12€. Purkki 6€ ja tekoruusu 6€.

Ihania pieniä enkelikoruja vain 1€/kpl. Kivoja esim. takin, lompakon ja kassin vetimessä. Nyt niitä enkeleitä tarvitaan!

Kaunis ja käytännöllinen lahjasetti, joka sisältää pannualusen, miehenkorvikkeen (auttaa lasipurkkien avaamisessa) sekä 100% bambu-tiskiliinan, 13,50.

Paljon eri värejä. Suunnittele setti lahjansaajan lempiväreillä. Kysy lisää värivaihtoehtoja. Sellofaani- tai lahjapaperipaketointi 0,50 senttiä.

Entäpä uusi kangaskassi (10€) äidille lahjaksi ? Home kyltti 6€, vas.puol.purkki 6€, oik.puoleinen 7€.  Kuten huomaat, valikoimaa on paljon ja olen erittäin surullinen, etten voi nyt pitää ovia auki. Olethan rohkeasti yhteydessä, niin ideoidaan yhdessä kaunis lahja 💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti