22.3.2020

Lisää tarjouspurkkeja ...

Että olen tyytyväinen, kun tajusin käyttää näitä tikkaita purkkien kuvaamisessa. On kyllä nyt aika tylsä päivitys, kun kaikki kuvat ovat lähes samanlaisia. Eli nyt myyn halvalla aitan hyllyllä olevia valmiita purkkeja.   Kuvien purkit ovat 5€/kpl. Lisätilaukset 7€/kpl.  Näiden kanssa puuhastelu saa unohtamaan kaiken sen ikävän mikä nyt maailmassa valitsee. Toivottavasti sinäkin olet löytänyt jotakin kivaa puuhastelua kotosalla. Yritetään nyt pysyä mahdollisimman paljon kotona, jotta tämä tilanne rauhoittuisi.

Asiakkaan kohtaaminen on aina ollut minulle tärkeää ja iloa tuovaa mutta nyt yritän välttää kaikkia kontakteja asiakkaisiin, jotta voimme taas tulevaisuudessa rupatella, vaihtaa kuulumisia ja jakaa sisustusvinkkejä. Kaupankäynti on nyt turvallista, sillä joko postitan tuotteet tai voit noutaa ne minun pihapenkiltäni. Voin myös tuoda tuotteet oven taaksesi. Maksu tilille, ei käteiskauppaa.


Nämäkin ihanuudet nyt vain 5€/kpl. Käytä kodin pikkutavaroille, pikku roskiksina, suojaruukkuina tai maljakkona (laita sisälle lasipurkki).

Vihreää väriä piristämään kevätkotia. Näitäkin kankaita löytyy vielä, joten suunnittele haluamasi purkki (7€). Nämä valmiit kappaleet 5€.

Keltaista pääsiäiseksi. Pilkkukangasta ei enää saatavilla mutta esim. ylärivin sydän kangasta löytyy vielä. Nämä valmiit purkit 5€, lisätilaukset 7€.

Mustavalkoista, kiva tehoste kaikenvärisessä sisustuksessa.

Pinkkiä vaikka lastenhuoneen pikkutavaroille.

PuuhaHarrin tekemä pöllöpuulaatikko 12€. Näitä nyt myynnissä 1 kpl. Ylärivin oik.puoleinen lasia ja edessä käsinvirkattu pitsi. Nämä valmiit siis 5€/kpl ja lisätilaukset 7€.

Home Sweet puulaatikko 12€, purkit 5€/kpl ja tyynynpäällinen (ei sisätyynyä) 7,50.  Kuvan kukka rekvisiittaa eli ei myynnissä. Pannualuset 4€/kpl. Löytyy pajon eri värejä.

Nämä purkit ova hernekeittopurkkeja eli kork. noin 12 cm ja halk. 10 cm, hinta normaalisti 6€ mutta nyt nämäkin 5€. Sopivat erinomaisesti kynille tai puhelimella. Keskellä onkin puhelinparkkipurkki.

Tämä purkkisatsi lähti kohti Sastamalaa ja koko satsin postitus maksoi asiakkaalle vain 5€. Nyt on aikaa siivota kodin kaappeja ja sitten vaan tilamaan omaan sisustukseen sopivia säilytyspurkkeja vaikka vitamiineille, latureille, kaukosäätimille, kynille, kauhoille, jalkararasvoille, harjoille, avaimille, kolikoille ja ihan kaikelle pikkukrääsälle ym. ym.  Miten tilaan? Eli laita vaan viestiä joko 045-1396960 tai purkkiaitta@gmail.com ja kerro toivomuksistasi. Ostosten mukaan kaunis pieni enkelikoru lahjaksi. Kaikkea hyvää sinulle ja enkeleitä elämääsi 💖

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti