23.4.2020

Helppoa asiointia

Asiakkailta tullut hyvää palautetta, että ostosten tekeminen aitasta on helppoa ja joustavaa. Eli jos haluaisit tilata jotain, laita minulle viestiä tai pirauta 045-1396960 tai sähköpostilla purkkiaitta@gmail.com. Jos asut lähellä ilmoita päivä, milloin noudat tuotteet, niin laitan ne aitan oven eteen.  Näin siis aitta on aika miten sinulle sopii parhaiten 👍 Kuvan söpöt tyynynpäälliset 7,50/kpl, lyhty tarjoushintaan 10€, naulakko kruunukuvalla 10€, 100%-bambu tiskiliinoja 6,50/kpl.
Miten olisi mökille merellisen sinisiä purkkeja pikkutavaroille tai kukille entäpä sohvalle upea, uniikki tiira-tyynynpäällinen, 12€. Kuvan ottanut Mervi Kivistö Rauman Majakkasaaressa. Punaiset tekokukkaoksat 5€, kämmekkäät 10€, pannualuset 4€, purkit alkaen 5€.  Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin tuotteistani.

"Joskus onneen riittää oma hetki puutarhassa kukkien seassa taivaan alla. Joskus onneen riittää vain mullan tuoksu nenänpäässä". Taskupurkki Anna-Mari Westin postikortilla 10€. Mainio lahjaidea esim. puutarhaa harrastavalle äidille, 10€.

Kaikkea ihanaa lilan ystäville. Keskimmäiset purkit 7€, reunimmaiset 6€, tiskiliina 6,50, kangaspussukka vanupötkylälle 8€.

Kahvikyltti 6€ (norm. 8€)

Kahvikyltti 6€ (norm. 8€)

Näkyisikö tässä jokin soiva purkki sinun sisustukseen? Pyydä lähikuvia ja tarkempia mittoja.

Entäpä vaaleanpunaista tai pinkkiä ...


Kumpihan on matkinut kumpaakin... minä vain tyynyn tekijä 😂😂 Ruusuköynnöstä löytyy vielä yksi kappale valkoista ja yksi vaaleanpunaista 8€.

Tyynynpäällinen 45x45cm, hinta 7,50. Myynnissä 1 kpl. Kuten huomaat, varastoa ei ole kuten Ikeassa 😁Purkki tekoruusulla 12€. Kiva lahjaidea äitienpäiväksi.

Korkea purkki lähtee postissa Rovaniemelle talouspaperirullalle ja toinen purkki lähtee kotiin kuljetuksella Vanhan Rauman asuntoon kukalle suojaruukuksi. Korkea purkki 8€ ja matalampi 7€.

Asiakas hoiti tuotetilauksen viestillä, maksoi ostokset tilille ja tuli noutamaan tuotteet hänelle sopivana aikana aitan oven edestä. Pöytämallinen tervatonttu 15€, ripustettava tonttu 13€ ja ampparipesät 3,50/kpl. Nyt kannattaa alkaa miettimään jo lahjavinkkejä äidille ja isovanhemmille.  Shoppailu aitan nettisivujen avulla on  helppoa sekä nouto ilman kontakteja turvallista.  Tsemppiä kaikille tähän haastavaan aikaan. Yritetään nyt olla vielä kotosalla, kyllä me tästä yhdessä selvitään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti