5.3.2020

Pöllötuotteita valmistunut

Välillä on kiva tehdä muutakin kuin purkkeja, kuten näitä koristekiviä. Kivet on maalattu ja kuva laitettu servettitekniikalla. Kivet sopivat sisälle koristeeksi tai kesäisin ulos pöytäliinojen tai vaikkapa lehtien painoksi, 6€/kpl. Aitassa myös muun aiheisia koristekiviä.

Valmistuipa myös yksi pöllönaulakko, 12€. Siihen voi ripustaa vaikkä käsintehdyn pannualusen 4€. Pannualusia löytyy paljon eri värejä.

Lautataulu on kiva postikortille, valokuvalle tai muistilapulle, 10€. Lautatauluja myös muilla kuvilla. Kortin teksti: Sinulla on jo kaikki mitä todelliseen onneen tarvitaan. Katso ympärillesi, niin näet sen (kortin hinta1,50).

Puuha-Harrin valmistamia pöllöpuulaatikoita myynnissä 2 kpl. Varmuudella en osaa sanoa, tuleeko näitä enää lisää mutta toivotaan, 12€. Tekotulppaaninoksa 1,20/kpl. Tulppaaneita myös keltaisia, punaisia ja valkoisia.

Pikkuhyllyn leveys on 40 cm ja korkeus 60 cm. Ruuvit voi laittaa suoraan seinään ja nostaa hylly niiden päälle, 12€. Vain tämä kappale myynnissä. Söpöt Mervi Kivistön maalaamat kivipöllöt odottavat vielä pääsyä omaan kotiin, 12€/kpl.

Myynnissä muutama retrokirjakotelo. Sivut revitty veks ja sisälle tehty vanerista kehikko, jonka olen maalannut. Itselläni tällainen on käytössä olkkarin pöydällä ja säilytän siinä kaukosäädintä. Näitä myynnissä 2 kpl ja hinta 10€/kpl. Tervetuloa poikkeamaan aittaan. Paljon taas kaikenlaista uutta ja kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti