20.3.2020

Purkkeja nyt alennetuin hinnoin maaliskuun ajan!

Nyt kun kaikki mun iltariennot on peruttu 😅 on enemmĂ€n aikaa tuunailla uusia purnukoita. Myyn aitan hyllyssĂ€ olevia halvemmalla. Onpa sitten tilaa taas uusille ihanuuksille. Kuvan purkit normaalisti 7€ ja nyt vain 5€/kpl. Postimaksu 7,90. Jos asut Raumalla, voit maksaa tilille ja toimitan tuotteet ilmaiseksi vaikka ovesi taakse 👍Lahjaksi vielĂ€ kaunis pieni enkelikoru 😇 ps. Jos haluat jotain tiettyĂ€ vĂ€riĂ€, laita viestiĂ€, niin laitan kuvia mitĂ€ hyllystĂ€ löytyy. Kaikissa purkeissa nyt tarjoushinnat 🌞 ps. tulppaanioksa 1€/kpl (norm 1,20).
Nyt on hyvĂ€ aika siivota kodin kaappeja. Pikkutavarat voi laittaa siististi piiloon kauniisiin purkkeihin esim. vitamiinit, kaukosÀÀtimet, puhelimet, laturit, jalkarasvat, kynĂ€t, sakset ym. Purkit sopivat mainiosti myös pikkuroskikseiksi työ/omepelupöydille, kukkien suojaruukuiksi tai maljakoiksi. SisĂ€lle voi laittaa lasipurkin vedellĂ€ niin sisus pysyy siistinĂ€ NĂ€mĂ€ siis nyt vain 5€/kpl (norm 7€).

Purkit ovat kooltaan kork. 16,5 cm ja halk. 15,5 cm (ylÀrivi) tai kork. 15,5, cm ja halk. 15,5 cm (keskirivi). TÀstÀ kuvasta koirakangaspurkki lÀhti jo postipaten mukana Poriin.

Ah nĂ€itĂ€ farkkupurkkeja, eikös olekin ihania ja todellakin uniikkeja!  Normaalisti 7€/kpl ja nyt siis vain 5€/kpl.

Nostalgiaa... Levis 511 farkkupurkki 5€. MYYTY.


Tai miten olisi Lee cooper farkkupurkki? Farkkupurkit sopivat myös miesten sisustukseen.
Lapsilla on paljon kaikenlaista pientĂ€ tavaraa, jotka lojuvat pitkin pöytiĂ€. Nyt ne voi sujauttaa kivoihin purnukoihin. Kuvan purkit 5€/kpl. Kuvan traktoripurkki ja ylĂ€rivin Frozen purkit myyty. Teen tilauksesta 7€/kpl.
PÀÀsiĂ€istĂ€kin on jo aitalla. On se vaan harmi, kun ovet tĂ€ytyy olla nyt sĂ€pissĂ€. Mut onneks posti kuljettaa ja voin tuoda Rauman kaupunkialueelle ilmaiseksi. Äiti ja lapsipupu 7€ ja pupurasia 5€.


Isohko lasimaljakko hauskalla mikkihiirikankaalla, normaalisti 7€ ja nyt vain 5€. Tulppaanioksat nyt myös 1€/kpl (norm. 1,20) viheroksa 3,50. ItsellĂ€ni ei ole ollut kevÀÀn aikana yhtÀÀn elĂ€vÀÀ tulppaanikimppua, kun olen maljakoitani somistanut nĂ€illĂ€ tekokukilla. Kivoja laittaa myös muutamia oksia esim. pajunkissojen joukkoon.

NĂ€mĂ€ söpöt kananmunapurkit löytyvĂ€t vielĂ€ hyllystĂ€, joten nekin saa nyt joku onnekas vain 5€/kpl. SisĂ€llĂ€ myös vĂ€hĂ€n heinÀÀ.

Rakkautta ilmassa?  Ihastuttava tervatonttupariskunta nyt vain 25€, postitse 30€. SydĂ€met saa myös Mr ja Mrs tekstillĂ€. Hattu on kotimaista turvepellavaa, parta juutti- sekĂ€ tervanarua. MyydÀÀn kauniisti sellofaaniin paketoituna. Laitapa viestiĂ€, niin teen iltapuhteena sinulle tĂ€llaisen.

Nyt on viikko tehty pÀÀtoimen töitĂ€ etĂ€nĂ€ ja hyvinhĂ€n se on sujunut. Kaikki asiat ovat tulleet hoidetuksi nĂ€inkin. Eli pÀÀtyöni teen Satakunnan ammattikorkeakoulussa opiskelijapalvelusihteerinĂ€. Koronavirus aiheuttaa suurta huolta pienyrityksiin. Toimin siis sivutoimisena yrittĂ€jĂ€nĂ€ ja teen tuotteitani rakkaudesta kĂ€sitöihin ja haluan ilahduttaa ihmisiĂ€ persoonallisilla tuotteilla. Toimeentuloni ei onneksi ole nĂ€istĂ€ kiinni. Mutta jokainen myyty tuote tuo minulle rutkasti lisĂ€energiaa ja piristystĂ€ arkipĂ€ivÀÀn. Kiitos hirmusti kaikille asiakkaille 💓 Ps. jos olet instagramissa otahan seurantaa "purkkiaittarauma", laitan sinne pĂ€ivittĂ€in uusia kuvia. Voikaa hyvin ja toivotaan, ettĂ€ paremmat ajat koittavat pian!

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti