28.2.2020

Sitä sun tätä ...

Valmistunut kauniita purkkeja, joiden edessä on käsintehty pitsi. Vas.puoleinen on peltiä 5€, keskimmäiset (lasia) 7€ ja beigepilkullinen (lasia) 6€.  Lasiset purkit soveltuvat hyvin esim. tulppaaneille ja tuleville kedon kukille.

Kynät järjestykseen söpöihin kynäpurkkeihin, 5€. Aitasta löytyy paljon erilaisia ja myös peltisiä.

Aitassa on ainutlaatuista tunnelmaa ja paljon tuotteita, joita et pysty ostamaan mistään muualta - täyttä uniikkia siis!

Onni ei ole jatkuvaa mutta se palaa aina yhtä varmasti kuin kevät. Taskupurkissa ihana Anna-Mari Westin postikortti. Korttia pystyy vaihtamaan. Purkki kortin kera 10€.

Toivon sinulle .. Valoisia kevätiltoja, pehmeitä pajunkissoja, uudelleenheräämistä luonnon kanssa, värikkäitä kevätkukkia, vaaleanvihreitä hiirenkorvia, ihanaa kevättä! Purkki Anna-Mari Westin postikortin kera 10€.

Sydän täynnä toivoa, jalat tukevasti maassa, katse kohti tulevaa, pää pilviä hipoen. Purkki Anna-Mari-Westin postikortilla 10€. Taskupurkit ovat kyllä tosi ihania antaa lahjaksi. Sisälle voi keksiä vaikka mitä kivaa aitan laajasta valikoimasta.

Pitkästä aikaa siskoni Mervi Kivistö toi aittaan pienen pöllöparven. Linnunpöntön (15€) katolla oleva 15€, muut yksilöt 12€/kpl. Pöllöt kestävät myös ulkoruokinnan. Myynnissä myös pöllöpesiä, jotka tehty pihapiirin koivunoksista 3€.

Aitassa myynnissä erilaisia tauluja, joiden kehyksiä olen maalannut sekä verkottanut ne.  Verkko on tosi kiva, sillä siihen voi ripustaa kranssia, postikorttia, valokuvaa, kylttiä ym. somistetta. Tämä taulu pyykkipojan kera 15€ ja kyltti (kirppistuote) 4€.

Aurinko paistaa jo niin ihanasti aitan edustalle. Pian voin aukaista jo pariovet. Ah tätä keväistä fiilista, kyllä tuntuu ihanalta!

Aitan ovet ovat avoinna keskiviikkoisin 16.30-19 sekä la ja su 12-15. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Nyt tulee minulle niin paljon niitä epämääräisiä huijauspuheluita, että laita soiton sijaan viestiä (045-1396960), niin soittelen vaikka sinulle sitten takaisin. Vaikka ei olisikaan mitään ostotarvetta, lähde ihastelemaan aitan tunnelmaa. Olet lampimästi tervetullut 💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti