15.3.2020

Aitan ovet suljettuna toistaiseksi

Ikäviä uutisia tulee nyt jatkuvasti ja itse aion olla niin paljon kotosalla kuin vain mahdollista. Eli nyt voi oikein luvan kanssa kotoilla 🏠 Heittäytyä sohvalle, katsella telkkua ja nauttia herkuista. Taskupurkki Anna-Mari Westin "Koti" postikortilla 10€, pikkupurkki suklaakonvehteilla 6€.

Koti, ihmisen paras paikka! Ainakin  minun mielestä.

Kun elämä kolhii, ole lempeä itsellesi! Fazerin sininen suklaalevy tekstikääreessä enkelikorun kera 5,50.

Valmistunut muutamia söpöjä kerrostarjoiluastioita vanhoista kupeista ja tasseista. Osat liimattu yhteen kuumaliimalla, joten pesu vain pyyhkimällä. Tarjoile niissä pieniä makeisia, pähkinöitä tai käytä vaikka teepusseille, 6€.

Ihania myös lasten leikkimökkien mehukutsuille.

Kuppiin voi laittaa vaikka käytetyt teepussit ja alas teepussivalikoimat.

Farkkupurkti ovat tehty käytetyistä farkuista ja ovat todella uniikkeja. Aitassa nyt toistaiseksi tarjous 2 kpl farkkupurkkeja yhteensä 10€ (norm. 6-7€/kpl). Käyvät suojaruuksi tai pikkutavaroiden säilytykseen. Home kyltti 6€. Kamera ei myynnissä.
Kaikki farkkupurkit ovat erilaisia. Ihanat sinisävyiset villasukat 24€, kirjanmerkki 7€, korviksia alkaen 8€.

Narsissille löytyy kivoja suojaruukkuja joko tämä korkeampi malli tai vähän matalampi. Purkki Anna-Mari Westin postikortilla 10€.Kananmunille erilaisia purkkeja valmistunut 7€, maljakko 7€, viherkoksa 3,50 ja keltainen tekotulppaanioksa 1,20.

Nämä purkit suunnitteltiin vanhan Rauman kotiin Saint Paulia kukille, 7€/kpl.

Tätä kangasta oli enää jäljellä vain sen verran, että sain tehtyä tämän yhden purkin. Sopiva koko talouspaperirullalle. Ihana kesäkeittiöön tai vaikkapa lasten leikkimökkiin, 8€.

Käytettyjä paristoja kertyy ainakin talviaikaan jonkin verran ja ne jäävät helposti lojumaan jonnekin. Nyt käytetyille paristoille ihka oma purkki (7€). Kerää sinne ja vie isompi määrä yhdellä kertaan keräykseen Muista teipata paristojen navat!!

 Huom! Aitta suljettu toistaiseksi. Aitalla ei ole verkkokauppaa mutta kaikkia tuotteita, joita sivuilla näet, voit tilata postitse (postimaksu 5,90-7,90). Voit myös varata tuotteita ja tulla noutamaan ne aitan oven takaa. Kuljetan tuotteita myös Rauman kaupunkialueelle 0€. Laita rohkeasti viestiä, jos löysit jotain kiinnostavaa (045-1396960). Nyt on hyvä aikaa tehdä vaikka omia keskenjäänneitä käsitöitä, siivota kotia tai suunnitella kevätsisustusta. Puuhastelmalla mukavia juttuja, ikävät asiat eivät ole koko aikaa mielessä. Synkimmälläkin pilvellä on kultareunukset, joten kyllä ne paremmat päivät ovat tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti