4.11.2022

Jouluisia tuotteita

Tämä on sinunkin helppo valmistaa. Tarvitset vain klapin ja juuttinarua. Jos kuitenkin haluat tulla ostamaan sen aitasta, se maksaa vain 3€. Klapihylly kahdella led-tuikulla ja muffinsivuualla 7€. Kuvan tonttunaulakko 25€, paperienkeli 4€.


Hyllylle voi laittaa istumaan myös tonttuja. Käsintehty tonttu 5€, pussukka paristovalojen patterikotelolle 3€

 

Tontun vartalona on tervanarurullan hylsy ja se on päällystetty villapaidasta otetulla palalla (10€). Purkki 7€, tekohyasintti 7€ ja käsintehty pussukka patterivalojen paristokotelolle 3€.

Pussukoita löytyy paljon eri värejä. Pitsin tilalle voi valita juuttinarun. Pussukka 3€.

Purkki kynälle 5€, kynä kotelossa 4€

Heppafaneille ihanat purkit. Nämä ovat isoja suolakurkkupurkkeja. Ruskeaa heppaa on tilattavissa vielä yksi purkki. Vaaleaa heppaa saatavilla vain tämä kappale, 10€. Nämä käyvät vaikka roskikseksi.

Pieni enkelikoru, jonka pituus on noin 5 cm. Sen voi laittaa roikkumaan vaikkapa takin tai laukun vetimeen. Se on myös kiva lähettää joulukortin mukana ystävälle. Enkeli 1,50/kpl tai 4 kpl yht. 5€. Anja Wähling tunnelmalliset tonttupostikortit 1€/kpl.

Tuunaa vanha kynttelikkö tähän päivään helmimanseteilla. Mansetti 1,10/kpl.

Muutama ihana lämmin kaulahuivi vaikkapa pukinkonttiin, 15€.

Nyt kannattaa jo laittaa tervtonttutilaus vireille. Tämän ripustusmallisen tontun pituus noin 30 cm. Parrassa sekä terva- että juuttinarua. 15€.

Söpöjä lahjasettejä valmiina tai suunnittele sellainen ihan itse. Pannualunen kahdella tontulla yht. 15,50.

Pannualunen, miehenkorvike (auttaa lasipurkkien avaamisessa) ja tonttu. Setti yht 13,50.

Pihasaunan pukuhuone on muuttunut "joulupömpeliksi" Sieltä löytyy heinäseivästikkaita, jotka voi valoilla tai kranssilla somistaa joulun tunnelmaan. Puunväriset tikkaat 15€, valkoiset 20€, kranssi 8€.

Ulos olen laittanut jo joulusomistuksia, sillä aitan joulu aukeaa lauantaina 12.11.

Myynnissä erilaisia koristekiviä, joita on kiva käyttää vaikka lyhtyjen vieressä tai muissa somistuksissa.

Aitta auki pyhäinpäivänä 5.11. klo 12-14 sekä sunnuntaina myös 12-14. Muina aikoina sopimuksesta. Aitan joulu aukeaa lauantaina 12.11. ja silloin ovet ovat avoinna 12-19. Pihapiirin jouluvalot syttyvät ja ainutlaatuista joulutunnelmaa niin aitassa kuin pihallakin. Paras valikoima käsitöissä ja myös esim. jouluisissa tyynynpäällisissä. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti