15.11.2022

Hämärät tunnit perjantaina 18.11. klo 16-18

Puuhiksen pajalta valmistunut vanerisydämiä, jotkaolen maalannut ja servettitekniikalla somistanut, 7€. Tätä mallia saatavilla isonpana, jonka reunat on koristeltu paksulla juuttinarulla,10€.

Kaurissydän 7€

Punarintasydän 7€.

Välillä on vähän vaarallista hommaa meneillään, kuten purkkien täyttäminen konvehteilla. Onneksi pysyin tiukkana, enkä ottanut yhtään, joten sain purkit täytettyä. Kiva pieni muistaminen opettajalle, ystävälle tai kenelle vaan, 6€.Nämä pikkupurkit ovat ananaspurkkien uusiokäyttöä.

 


Taskupurkit ovat kivoja, kun niihin voi vaihtaa vaikkapa vuodenaikojen mukaan korttia. Tämän purkin sisällä on lasipurkki, jossa pikkukuusi. Taskupurkki 10€, iso kaurispurkki, jonka pinta on kauniin kristallimainen 15€.

"Ol niingon gotonas" teksti on tästä pöntöstä jo lähes kokonaan kulunut mut tuollaiset pikkuseikat eivät tätä pikkuasukkia häirinnyt, kun torppaa valitsi. Hetken jo luulin, et oli jumissa tuossa reiässä, kun vaan tuijotti minua, kun juttelin sille. Tais vaan ajatella, et mikä ihme hurueukko tuossa höpisee...

Joulupömpelissä ihanaa joulun tunnelmaa.


Asiakas kyseli löytyisikö neliskanttista rasiaa hänen patalapuilleen. No onneksi varastosta löytyi ja tein siitä hänen toivomustensa mukaisen. On tosi kivaa, kun pystyn ratkaisemaan asiakkaan ongelman. Ps. kuvan taustalla näkyy Porin paahtimon käsinpaahdettu tumma joulupaahtokahvi. Niitä myynnissä vain pieni erä kerrallaan, 7€. Voit tehdä myös tilauksen. Toimitusaika noin viikko.

Tämä tonttu, ruukku ja tekohavuoksat lähtivät asiakkaalle postitse. Setti 22€, postimaksu 6€.


Perjantaina 18.11. ovet avoinna 16-18, jotta pääsee myös ihastelemaan aitan hämärää tunnelmaa. Viikonloppuna la ja su 12-14. Tervetuloa tekemään jo hyviä löytöjä pukinkonttiin. Valikoimat nyt parhaimmillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti