21.10.2022

Kaikenlaista kaunista ja käytännöllistä

Isänpäivälahjaksi lämpimät kämmekkäät 17€, tervatonttu saunakaveriksi (sydämeen saa Mr, love tekstin tai kokonaan ilman), fazerin sininen suklaalevy paketissa 4€. Sydämeen voi kirjoittaa kenelle suklaa tulee.

Veikeiden punanenätonttujen vartalona pätkä heinäseivästä, hinta 15€. Helmipurkki 12€

Asikaalla oli tarve suurelle purkille kukan suojaruukuksi. Varastosta löytyi vielä isosta suolakurkkupurkista hieman isompi versio. Kissasomiste on magneetti. Iso purkki 10€.

Viimeiset vanupussipiilot vain 5€/kpl. Näitä en ole ompelemassa lisää.

Käsivarsilämmittimet (23€) ovat hyvä lahjavinkki esim. kylmyydestä potevalle vanhukselle tai ihan kenelle vaan. Hihat ovat monesti myös 2/3 pituuksia, joten nämä voi laittaa takin alle, niin käsivarret eivät palellu. Näitä myynnissä vain nämä kappaleet. Varaa nopsaan, jos mieli tekee vaikka pukinkonttiin tällaiset sujauttaa.

Nämä "akka"tervatontut matkaavat Nurmijärvelle. Tontussa on vartalona pätkä heinäseivästä. Tontun hinta on 15€ ja postimaksu näille kaikille on 6€.

Pihapiiri on saanut jo vähän syksyisiä/joulusia somisteita.

Paperienkeleitä korun kanssa nyt myös muutamia myynnissä. Ne ovat kivoja esim. kransseissa, joulukuusessa tai vaikkapa auton sivuikkunassa roikkumassa.

 

Aitan ovet aukeavat aina myös sopimuksesta, joten laita viestiä 045-1396960 milloin haluaisit tulla käymään.

Aittaan tullessa kannattaa pukeutua lämpimästi, sillä aitta on kylmää tilaa eikä sisätiloissakaan ole vielä lämmitystä päälle. Pikkuhiljaa joulu saapuu aittaan ja pihapiiriin. Aitan jouluavajaiset ovat lauantaina 12.11. klo 12-19. Silloin paras valikoima jouluisia tuotteita. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti