7.11.2022

Aitan satumainen joulu aukeaa la 12.11.


Aitan joulunavaus lauantaina 12.11. klo 12-19. Lukuisat valot ja kynttilät luovat satumaista joulutunnelmaa aittaan ja pihapiiriin. Pihan joulupömpelissä myös jouluisia tuotteita ja pikkumökissä voi nauttia vaikkapa tarjotun kuuman glögin. Joulutuotteissa ja käsitöissä nyt parhaat valikoimat. Lapsille tonttujen etsintää.

Jouluisia tyynynpäällisiä nyt paras valikoima. Uusia päällisiä ei enää tulossa ennen joulua. Tule valitsemaan suosikkisi. Kuvan päälliset 8€ kpl. Niihin ei kuulu sisätyynyä. Erilaisia koristekiviä myynnissä 6€.

Jouluisia kasseja, purkkeja, pulloja ja kauniita lahjasettejä.

Tuunaa vanha kynttelikkösi uusilla puuhelmimanseteilla, mansetti 1,10 kpl.Väreinä musta, punainen ja puun värinen.

Kokoa oma lahjasetti. Siihen voi laittaa esim. pannualusen (5€), bambu-tiskiliinan 7€, tontun 5€, miehenkorvikkeen 3€, jouluisen tikkuaskin 3€. Sellofaanipaketointi 0,50 senttiä.

Pihapiirin joulupömpelissä (pihasauna pukkari) on kauniita jouluisia tuotteita ja heinäseivästikkaita. Puunväriset 15€ ja valkoiset tai mustat 20€. Niitä voi somistaa kranssilla, valoilla, paperienkelillä, tontulla ym. Tikkaiden pituus noin 145 cm, joten niitä mahtuu kuljettamaan auton takapenkillä. Jos tulet kauempaa, varaa tikkaat mieluiten viikkoa etukäteen, niin Puuhis ehtii valmistaa, jos sillä hetkellä niitä ei ole valmiina.

Aitassa ihana käsinmaalattu pöllöparvi. Vas.puoleinen iso pöllö 20€, pöllö lahjasetissä (hattu vain teipillä kiinni) 20€, edessä oleva pieni pöllö 12€.

Pihapiirin pikkumökissä "Tonttulassa" pikkutontut yöpyvät. Päivisin asiakkaat voivat mennä sinne fiilistelemään joulun tunnelmaa, laulamaan joululauluja tai lukemaan uusinta joulu-lehteä. Lauantaina glogi-ja piparitarjoilua ja ne voi tulla nauttimaan vaikka tähän pieneen piilopirttiin.

Purkki Aitta on palkannut ensimmäisen työntekijän Leevin. Leevi istuskelee tonttulassa ja ilahduttaa lapsia. Lapset voivat etsiä myös aittaan piiloutuneita tonttuja. Tervetuloa kokemaan aivan erilainen joulufiilis mitä ostoskeskuksissa on.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti