5.11.2020

Joulu saapunut aittaan ja pihapiiriin

 

Joulun esilletuominen tuntuu tulevan joka vuosi vaan aikaisemmaksi ja aikaisemmaksi. Mutta toisaalta tähän pimeyteen tarvitaan jotain mukavaa ajateltavaa ja puuhastelua. Olen viritellyt kovasti valoja aittaan ja pihalle. Jokaista johtoa, kun olen kytkennyt seinään, olen pelännyt, että pääsulake palaa. No, vielä on kestänyt 😅

Pihasaunan ikkuna on saanut jouluisen somistuksen ja tonttu tarkkailee herkeämättä pihapiirin tapahtumia. Lapsille on aitassa tonttupiilotusta.




Aitassa paljon kivaa ja käytännöllisiä lahjavinkkejä pukinkonttiin.

Tätä ainutlaatuista tunnelmaa ei suurista ostoskeskuksista löydy.

Voisikohan nyt jo sanoa kuten kortissa "Tervetuloa joulu". Taskupurkit ovat kivoja, sillä korttia vaihtamalla saa helposti jokaiseen vuodenaikaan sopivan ilmeen. Kaurisminimaailma 10€ sisältäen valot sekä käsintehdyn pussukan paristokotelolle.

Paristovalot tulevat kauniisti esille harsokankaisesta purkista, 5€. Pussukoita löytyy monenvärisenä ja monilla eri somisteilla, 3€.


Käsintehty puulaatikko 10€, tekohyasintti 7€, puusydän 7€, purkki herkut tekstillä 7€, suklaalevy tekstikääreessä pitsin tai pikkukorun kera 5,50 (katso muita tekstejä www.purkkiaitta.fi sivuilta), kesto vanulappuja 5 kpl paketissa 6,50, pieniä pellavapitsejä 3€.

Pihapiirissä oleva pieni leikkimökki "Huvikumpu" on myös sisustettu jouluiseksi. Siellä voi istahtaa kiiren keskellä ja virittäytyä joulun tunnelmaan. Luettavana on uusin joululehti.

Vielä kun saisi lumipeitteen niin, miljöö on satumainen. Aitan "hämärät tunnit" ovat keskiviikkoisin klo 16.30-18.30 sekä avoinna myös viikonloppuisin la ja su klo 12-15. Voit myös laittaa viestiä 045-1396960 ja varata itsellesi ihan oman shoppailuajan illaksi. Aitassa on käytössä käsidesiä ja olen pukeutunut maskiin ja arvostan kovasti jos sinäkin. Olet lämpimästi tervetullut. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti