25.11.2020

Sitä sun tätä

Taskupurkissa ihana Anja Wählingin postikortti 10€. Pellavalangasta tehty pitsiliina 15, kevyesti tärkättyjä pikkupitsejä vaikka kuuseen 2€.  
Käsinmaalattuja kivipukkeja. Isoin 10€, vas.puoleinen 8€  ja pienimmät 7€. Vain nämä myynnissä ja lisää ei todennäköisesti ole tulossa.

Säkkikangaspurkki 8€, pikkukauris 3€, oik.puoleinen 7€ ja vas.puoleinen 8€. Purkit ovat  kivoja havuoksille. Sisälle voi laittaa lasipurkin niin sisus säilyy siistinä.
 

Haluatko hurmaavaa tuoksua kotiin? Onko kaapissa tuoksulyhtyä. Näitä ei tahdo löytyä kaupoista mutta kirppareilta löytyy varmastikin ja aitankin kirppishyllyssä muutamia myynnissä. Laita yksi pala lyhtyyn, sytytä tuikku. Pala nesteytyy ja ihana tuoksu valtaa huoneen. Tuoksu mullberry, sisältää 8 palaa vain 3€. 

Sitä sun tätä purkki (7€) on kiva lahjaidea. Sisälle voi laittaa vaikka suklaata tai sukkaa. Alahyllyn pienemmät purkit 6€/kpl. Pitkiä helmikaulakoruja vain 5€, rannehelmikoru 3€. Löytyy pajon eri värejä.

Näkymä "Huvikummun" ikkunasta. Pihapiirin saunamökin valot näkyvät kauniisti ikkunasta. Tänne on hyvä mennä välillä vähän rauhoittumaan :) Myös asiakkaat voivat istahtaa mökkiin ostosten lomassa. Aitta auki keskiviikkoisin 16.30-18.30, la ja su 12-15 sekä muina aikoina sopimuksesta.  Pukeuduthan maskiin tullessasi! Tervetuloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti