15.10.2020

Isänpäivä lähestyy


Purkkia saa myös herkut tekstillä ja sisälle voi laittaa iskän lempiherkkuja. Farkkupurkeissa voi säilyttää vaikka puhelinta tai kyniä. Kuvan purkit 7€/kpl.



Miesten kämmekkäät 15€.

Aitassa paljon erilaisia kynäpurkkeja. Voit myös suunnitella juuri hänen makuunsa sopivan, 6€, kyniä 3€.

Pikku tervatonttu, jonka vartalona on pätkä heinäseivästä. Hatussa Love sydän, 10€. Tervatonttuja saatavilla myös isompana esim. "Ukko ja Akka" tontut yhdessä samassa sellofaanissa (30€).

Herkut purkki tekstilla 7€, tilaa ajoissa.
Sujauta purkkiin vaikka kauniisti paketoitu Fazerin sininen suklaalevy, 5,50/kpl. Isoon sydämeen voit kirjoittaa kenelle rakkaalle suklaa on  .... Pappalle, Isälle, Iskälle, Faijalle ...
Kämmekkäitä isälle 15€
Saunahetkiin tervatonttu. Vartalona pätkä heinäseivästä. Veijarin pituus on noin 40 cm ja hinta 17€. Purkki kahdella tekohavuoksalla 6,50.

Tiesithän, että voit varata ihan ihka oman shoppailuajan arki-illaksi laittamalla viestiä 045-1396960 👍 Tuotteet myös postitse sekä nouto aitan oven takaa. Tuotekuvia löydät www.purkkiaitta.fi sivuilta. Tervetuloa paikanpäälle tai virtuaalisesti netin kautta! Ps. facebookista ja instagramista (purkkiaittarauma) löydät nyt myös pieniä videopätkiä tuotteista.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti