23.11.2020

Nyt tonttuillaan

 

Ihana, ahkera Puuhis kävi viikonloppuna tekemässä "miesten hommat" eli sahaamassa heinäseipäästä tontuille vartaloita 😂 Tonttuja löytyy siis pöytämallina tai ripustusmallina.

Nyt on taas muutamille tontuille kroppa taattu 👍 Valitettavasti nyt on tervanarun saantiongelmaa ja voipi olla, että jo hyvinkin pian joudun myymään ei-oota näiden tervatonttujen suhteen. Toki tontut ovat kivoja ilman tervanaruakin, silloin partaan voi tiputella mitä tuoksua tahansa. Mutta jos ajattelit tervatonttua joululahjaksi, laita pikaisesti viestiä 045-1396960, niin et jää ilman.

Näillä tontuilla on vartalona pätkä heinäseivästä ja parrassa juutti- ja tervanarua. Muutamia heti valmiina, 12€/kpl.

Uutuutena on pumpulipartatonttu, joilla myöskin on vartalona pätkä heinäseivästä, 6€/kpl.

Tämä malli on ostetuin eli tässä tontussa on ripustuslenkki. Tonttu, jonka pituus on noin 30 cm, 13€ ja noin 20 cm tonttu 10€. Muutamia valmiina ja lisää tilauksesta.

Pariskunta, sydämet saa myös Mr ja Mrs tai love tekstillä, 27€. Rouva-tontulle on myös laitetut letit.

Näillä veijareilla on vartalona pätkä heinäseivästä. Ukon pituus on noin 40cm, 17€ ja akan pituus noin 35 cm, 15€.

Tällä rakastuneella pariskunnalla on vartalona pätkä heinäseivästä ja sydämissä lukee Mr ja Mrs. Setin hinta on 32 € ja ison puusydämen kera 33€.

Nämä tontut matkasivat postin kautta asiakkalle ja koko poppoo mahtui smartin M-koon laatikkoon eli postimaksu oli 7,90. Muutamat kappaleet menevät matalammassa paketissa postikulujen ollessa sillon 5,90.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti