11.7.2020

Yksittäiskappaleita uniikkituotteita ym.

Aitassa myynnissä erilaisia itsetehtyjä puutuotteita. "Home sweet Home" lautataulu pyykkipojalla. Siihen voi laittaa kortin, valokuvan tai muistilapun. Lautataulu 10€, ilman korttia, kortti 1,50 (kortissa teksti: Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa)

Enkelilautataulu 10€

Buddha-lautataulu 10€


Kaurisnaulakko, jonka kuva tehty servettitekniikalla, 10€.
Pieni pöllötaulu, jonka kuva tehty servettitekniikalla, koko 11 x 14 cm, 8€.

Kapea puulaatikko, joka soveltuu hyvin esim. kirjalle tai tabletille, 10€. Kapeaa mallia löytyy myös valkoisena (12€), jossa perhosen kuvia.

Tämä romanttinen lautataulu sopii vaikka häälahjaksi, jonka sellofaanipaketin rusettiin voi liittää kortin, jossa kertoo esim. rahatalletuksesta, 8,50.
Kukkaiheinen lautataulu 10€ (kortti Anna-Mari West, myydään erikseen 1,80) Teksti: Sinä riität, olet paras juuri noin!
Kerrostarjotin tehty vanhoista piirakkavuuista (10€). Vanhat kahvikupit liimattu kuumaliimalla kivoiksi tarjoiluastioiksi. Niissä voi tarjoilla karamelleja, pähkinöitä tai käyttää teespusseille. Nyt poistohintaan vain 4€/kpl. Ps. Voivat irrota kolahtaessa, joten olisi hyvä, jos ostajalla olisi myös kuumaliimapistooli, jotta pääsee liimaushommiin, jos näin kävisi.
HEINÄKUUSSA aitta avoinna myös maanantaisin klo 13-18.30, keskiviikkoisin 13-18.30 sekä la ja su 12-15. Tervetuloa 💗 Ps. Kotisivuilla www.purkkiaitta.fi löydät paljon aitan myynnissä olevia tuotteita.
Upeeta päivää teille kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti