3.7.2020

Pihapiiri myös avoinna asiakkaille

Purkki Aitan aukioloaikoina pihapiiri on avoinna myös asiakkaille. Pihalta voit saada vinkkejä mm. oman terassin tai pihasaunan sisustamiseen sekä leikkimökin muuttamiseen huvimajaksi. Piha ei välttämättä ole aina ihan tip top mutta väliläkö sillä, vehreyttä ja vihreyttä riittää. Pikkumökkiin eli "Huvariin" voit myös istahtaa ystäväsi kanssa rupattelemaan.

Pullot ovat kivoja myös maljakkoina ja toimivat myös hyvin kolikkopulloina. 6€, pionioksa 3,50€.

Korkea purkki 8€ ja kauniit tekokukat 4€/oksa.

Paljon kauniita purkkeja hempeillä kankailla tai harmaansävyisenä.

Raumatuliaisia aitasta.Taskupurkki Raum Rome Paris -postikortilla, sisällä talouspaperirulla 13€, Ol niingon gotonas purkki servettipaketilla 10€. Purkkien sisälle voi myös laittaa käytännöllistä pannualustaa, tiskilinaa ja miehenkorviketta (auttaa lasipurkkien avaamisessa 😂) Taskupurkeissa myös Maarit Roosin Raumakortteja. Kannattaa varmistaa saatavuus tilaamalla tuotteet etukäteen.

Ol niingon gotonas purkki 7€, taskupurkki Maarit Roosin postikortilla 10€.

Kauniita pitisiä viuhkoja vielä muutamia myynnissä, 10€/kpl.

Kahvisäkit ovat mainio apu omassa kierrätyspisteeessä. Säkkeihin voit koota pahvit, pullot ja lehdet. Kun säkit ovat täynnä, ne on helppo kuljettaa kierräyspisteeseen. Säkit 5€/kpl (norm 7€) 12.7. asti. Mielellään en postita säkkejä, sillä on hyvä, että asiakas pystyy ne itse valikoimaan. Osa säkeistä aukaistu "huolimattomasti" ja niissä saattaa olla pieniä reikä jossakin. Myynnissä sekä painavampaa että kevyempää (kuvassa) mallia.

Ihania virkattuja pikkukasseja monissa eri väreissä. Näiden lisäksi löytyy myös vaaleankeltaista. 12€
Orvokit jaksavat vielä kukkia vanhoissa kottikärryissä. Sateen sattuessa ne on helppo siirtää omenpuun alle sateen suojaan.
Ovet ovat avoinna myös sopimuksesta, joten laittele viestiä 045-1396960, jos haluaisit tulla aukioloaikojen ulkopuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti