19.7.2020

Uutuuksia ja uusia ideoita. HUOM! Aitta auki pe 24.7. klo 15-19.

Siskoni kanssa käytiin päiväreissulla Uudessakaupungissa ja mites siinä sitten kävikään 🤔 Mun kassit ol täynnä kankaita ja hänen kassit täynnä vaatteita 🤣 Eli nyt ois sit kissa- ja koiraihmisille saatavilla ihan supersöpöjä purkkeja.Molempien kuvien purkit ovat samoja, mutta kun niitä vähän pyörittelee, niin tulee eri kuvia. Purkin kork. 17,5 cm ja halk. 15,5 cm, 10€.


Käytännöllisiä, pyyhittäviä VAHAKANGAS purkkeja vaikka vessaan 👍 Korkeaan (8€) talouspaperirulla, pienempään (6€) käsisaippuapullo tai käsidesi, isoon (10e) käytetyt käsipaperit. Suunnittele itsellesi joko pitsi- tai juuttinarusomisteella. Vahakangsta ei suurta määrää, joten laita tilauksesi nopsaan, ettet jää ilman.

Vahakankaspurkki pitsireunalla 8€.


Iso vahakangaspurkki 10€.

Uudenkaupungin ihanasta "Pellavasydän" puodista löytyi tätä ihanaa merihenkistä majakkakangasta, joka on ollut minulta jo hetken loppu 👍 Korkeat purkit 8€ ja muut 7€, tervatonttu 13€.

Mustat kehykset verkolla, hinta 15€, kortti 1,80.

Purkit 7€/kpl paitsi Paris purkki 8€, vihreä mätäs 5€.

Suunnittelu on kivaa  ....

ja toteuttaminen vielä kivompaa. Söpöt pupupurkit 8€/kpl.

Uudenkaupungin ihanasta "Pellavasydän" puodista löytyi tätä ihanaa merihenkistä majakkakangasta, joka on ollut minulta jo hetken loppu 👍 Korkeat purkit 8€ ja muut 7€, tervatonttu 13€.

Siskoni kanssa käytiin Eurajoen Interrocissa ostamassa "pöllö- ja kissakivä. Se ei ollutkaan mikään helppo juttu löytää sopivan mallista kiveä.

Tällainen parvi lennähti aittaan. Isoin 20€, pienin 10€ ja muut 15€/kpl. Voit seurata aitan pöllötilannetta www.purkkiaitta.fi kohdasta muut tuotteet - pöllökivet ym.
Pihapiirin lakanat kuivuvat narulla keväästä syksyyn 😁 Huom! Aitta avoinna heinäkuussa ma ja ke 13-18.30, pe 24.7. klo 15-19 sekä la ja su 12-15, tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti