8.7.2020

Taskupurkkeissa nyt valinnan varaa ...

Tällä viikolla olen päivittänyt kotisivujani www.purkkiaitta.fi. eli jos haluat nähdä mitä tuotteita on aitassa myynnissä kurkkaapa sinne. Yritän vastaisuudessa päivittää sinne tuotteita entistä useammin. Toki siellä on aitan tuotteista vain murto-osa, mutta vähän näkee mitä on tarjolla. Taskupurkit kuvasin tänään, eli nyt kaikki kuvan purkit vielä vapaana (8.7.)  Taskupurkkien korkeus on 17,5 cm ja halkaisija 15,5 cm, hinta kortin kera 10€ ja ilman korttia 8,50. Aitassa vielä lisää kortteja, joita voi vaihtaa purkkeihin.
Purkit ovat tosi kivoja lahjaksi sillä kortti ja lahja on samassa paketissa. Purkit saa sellofaaniin 0,50 sentin lisämäksulla ja sellofaani voidaan jättää ylhäältä auki, niin sisällön voi sujauttaa sinne vasta kotosalla.

Monesti pyydetään lahjaksi rahaa tilille. Purkkiin voi laittaa kuoren, jossa on kerrottu talletuksesta ja setti sellofaaniin, niin se on siinä!

Sopisiko moottoripyöräkortti lahjaksi tai purkki tekstillä " Lämpimät onnittelut avioeron voimaan astumisesta" 10€/kpl.

Monissa purkeissa on Anna-Mari Westin ihania aforismikortteja. Niitä löytyy lukuisista kaupoista, joten voit vaihtaa purkin ilmettä helposti ostamalla uuden kortin.


Näissä purkeissa Mervi Kivistön ottamia lintukuvia 10€. Aitassa lisää kuvia ja niitä myynnissä myös erikseen 3€/kpl.
Purkeissa myös Iiro Kosken Raum Rome Paris postikortteja tai Maarit Roosin Rauma-aiheisia kortteja, korkea purkki 11€ (sopii hyvin tal.paperirullalle tai esim. cooleriksi) ja muut 10€.

Aukiolot ke 16.30 - 18.30 sekä la ja su 12-15. Aitta auki myös sopimuksesta, joten viestiä vaan rohkeasti 045-1396960 ja laita toivomuksia ajasta. Olet lämpimästi tervetullut! Ps. Tervetuloa laudat 7,50.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti