30.5.2020

Aitan ovet avoinna la ja su (30.5. - 31.5.) klo 12-15

Nyt pääsis Purkki Aittaan ostoksille viikonloppuna la ja su klo 12-15. Katsotaan tilannetta nyt viikko kerrallaan. Mahdollista varata myös oma shoppailuaika 👍 Paljon kauniita, persoonallisia lahjaideoita kaikenlaisiin muistamisiin.

Iltapuhteena valmistunut pieni erä kauniita, käytännöllisiä koristekiviä. Niitä voi käyttää ulkona pöytäliinojen painoina sekä estää servettien ja lehtien lentämistä pitkin pihaa. Kauniita myös asetelmissa niin sisällä kuin ulkonakin. Kuva tehty servettitekniikalla, 6€/kpl.


Koristekivi kiva lahjaidea esim. servettipaketin kera.

Hmm.. miltäs tämä näyttää? Hiveleekö silmää? No ei todellakaan. Minulla oli kukkaistutuspöydällä pari tiiliskiveä, jotta vahakangas ei lentäisi tuulessa pois. Sitten löysin pihaltani tämän ...

...ison kiven, jonka maalasin ja koristelin kauniilla servettikuvalla. Tästä tulikin idea. Jos haluat itsellesi ovistopparin tai ison kiven pöytäliinojen päälle, tuo se tullessasi. Itseltäni isoja kiviä ei nyt löydy. Minä pesen, maalaan kiven kahteen kertaan ja laitan servettikuvan siihen sekä lakkaan sen, jotta kestää vielä paremmin ulkosalla. Jos sinulla on joku kiva servetti itselläsi, voidaan käyttää myös sitä. Kiven hinta 10€.

Paljon ihania lahjaideoista kaikenlaisiin muistamisiin esim. rippiijuhliin. Kuvan taskupurkki kortilla 10€ ja suklaalevy enkelikorulla 5,50.

Kissaihmiselle lasinen kissamaljakko tai peltinen säilytyspurkki, 7€/kpl.

Tällä hetkellä aitassa myynnissä yksi ruskeansävyinen kivikissa, jonka on maalannut siskoni Mervi Kivistö. Kissan adoptiomaksu on 20€.

Muutamia ihania persoonallisia kivipöllöjä (maalannut Mervi Kivistö) on myös lennähtänyt aittaan.  Nämä pöllöt, jotka kestävät myös ulkoruokinnassa 15€/kpl.


Myynnissä PUUHA-Harrin maalaama yöpöytä. Vanha yöpöytä sai maalia pintaan ja uuden vetimen ja nyt on päivittynyt tähän aikaan, 25€. Näitä myynnissä 2 kpl mutta niissä on pieniä eroavaisuuksia. Pyydä lisäkuvia viestillä. Kuvan lasinen maljakko 7€, tabletti ei myynnissä.

Pihasaunan takana taitaa olla aarre ..

Pihapiirissä saa katsella ympärille ja viedä kotiinvietäväksi vaikka joitakin ideoita pihalta. Toisen romu on toisen aarre, kuten tässäkin kuvassa. Korituoli ja tonkka ovat pelastettu kaatopaikkakuormasta. Laittele viestiä 045-1396960, jos haluaisit piipahtaa aitassa, niin sovitaan molemmille sopiva aika.  Ihania aurinkoisia kesäpäiviä just sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti