25.5.2020

Valmistuville ihania purkkeja sekä kivoja muistamisia opettajille


Valmistuville taskupurkkeja ihanilla postikorteilla. Sisälle voi laittaa vaikkapa kuohuvaa, lahjaa, lahjakorttia ym. Hinta 10€, sellofaanissa 10,50 ja se voidaan jättää ylhäältä auki, niin tuotteet voi lisätä myöhemmin. Kiva idea myös laittaa kuori sellofaanin rusettiin, missä on kerrottu esim. talletuksesta tillille. Ihania myös häälahjaksi. Aitta auki sopimuksesta, laita viestiä 045-1396960

Minun elämäni, minun tarinani. "Mitkä ovat tarinasi tähtihetkiä kuka tarinan sankari. Kaiken sen päätät sinä oman elämäsi kirjailija" Ihana Anna-Mari Westin postikortti taskupurkissa 10€.

Eilisessä muistot, huomisessa unelmat, tässä päivässä onni. Tämä Anna-Mari Westin postikortti sopii hyvin myös häälahjaksi 10€.

Sydän täynnä toivoa, jalat tukevasti maassa, katse kohti tulevaa, pää pilviä hipoen, 10€.

Onnea & iloa juhlapäivänä,10€.

"Unelmat piirtävät karttani, tavoitteet ovat kompassini, sydän vie perille" Tämäkin ihana Anna-Mari Westin postikortti sopii moneen tilanteeseen, 10€.

"Usko ihmisiin, usko rakkauteen, usko ihmisiin, usko itseesi! 10€.

En enää aio odottaa perjantaihin. En seuraavaan kesälomaan, palkankorotukseen, ulkomaanmatkaan, poikaystävään tai rasvaprosenttiin. Mun pieni onnen hetkeni on tässä ja nyt.

Lakanat hulmuavat jo aitan pihapiirissä

Opettajille kiva lahjaidea; käsinvirkattu ampparipesä lahjapussissa 4€, ilman lahjapussia 3,50.

Fazerin sininen suklaalevy tesktikääreessä. Koristeena käsinvirkattu pitsi hakaneulalla tai enkelikoru 5,50.
Pieniä maalauksia olen tehnyt iltojeni iloksi. Tämä pieni hylly vaikka kengille tai kukkatasoksi 10€. Kuvan käsintehty kassi 12€, purkki 7€. Kuvan muut tuotteet eivät myynnissä.

Tervatonttuja saatavana myös ilman tervanarua, kutennämä ukko ja akka, 15€/kpl. Ihania mökkituliaisia. Pieni purkki tekokukkaoksalla 5€.
Raumalaiselta VMP-Interior yritykseltä sai heti varastosta tämän pärskesuojan suoraan autoon kannettuna, hyvää palvelua! Eiköhän aitta jo pian aukaise ovet, kuten niin monet muutkin tekevät. Mutta nyt vielä saat varata ihan oman shoppailuajan. Helpoiten se tapahtuu laittamalla viestiä 045-1396960/Päivi.

Maanantai-iltana oli hieno sateenkaari pihapiirin pihasaunan yllä. Meinasin lähteä aarrejahtiin mutta sitten tyydyin vain ihailemaan tätä luonnonilmiötä pihakeinustani. Ihania aurinkoisia päiviä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti