16.5.2020

Ihania tyynynpäällisiä ja muuta mukavaa

Pidätkö auringonlaskuista? Nyt voit katsella niitä vaikka kotisohvaltasi. Tyynynpäällisessä ottamani kuva auringonlaskusta Rauman rantakallioilta. Päällinen 10€, sisätyyny ei mukana, koko 45 x45 cm. Molempia malleja myynnissä vain muutamia kappaleita.


Tässä päällisessä Mervi Kivistön ottama kuva pihapiirin kirjosieposta, 10€ ilman sisätyynyä.

Ottamani kuva minun naapuristani 😂

Tässä päällisessä Mervi Kivistön ottama söpö kuva oravasta, 10€ ilman sisätyynyä.

Kaunis tyynynpäällinen 7,50.

Söpö pupu tyynynpäällinen 7,50.

Tulppaani tyynynpäällinen 7,50.

Paris tyynynpäällinen 7,50.

Pioni päällinen 7,50.

Kirkkaan keltainen ankkuri tyynynpäällinen 6€.
Mervi kivistön ottama kuva tormäpääskysestä Rauman Majakkasaaressa, 10€.


Kamera tyynynpäällinen 7,50.
Nyt on aika laittaa roikkumaan amppareiden suosikkipaikkoihin hauska virkattu ampparipesä 3,50, lahjapussissa 4€, tarjoiluastia 10€, pöllönaulakko 12€.

Tällä hetkellä yksi kuormalava myynnissä. Siihen voi laittaa kukkia, yrttejä, kenkiä, lehtiä, hanskoja ym. Leveys 70 cm ja korkeus 90 cm, 25€.

Lipaston ilmettä voi muuttaa helposti vaihtamalla laatikoiden nupit. Nyt pieni erä nuppeja vain 2€/kpl. Valkoisessa nupissa ei ruuvia mukana, muissa on.

Puuha-Harri sahaa ja naulaa, mä maalaan ja tuunaan. Pari mustaa puulaatikkoa nyt myynnissä. Toinen puoli ilman kuvioo, niin voi pitää miten päin milloinkin tykkää. Laatikossa voi säilyttää sitä sun tätä tai laittaa siihen kukkia 12€. Ps. Kukat ei myynnissä.


Kyllä maalilla saa ihmeitä aikaan... vanha saunan penkki..

Mustaa maalia vaan päälle ja nyt on ilme aivan toisenlainen. Ps. vasemmalla puolella olevassa purkissa säilytän avaimia, näin ne ovat aina löydettävissä 👍

Paljon kaikenlaista kivaa omaan kotiin tai lahjaksi.

Korkeat purkit sopivat talouspaperirullalle tai kahdelle wc-rullalle. Jos mökillä on käytössä sytytyspalapusseja, niin se purkki menee hyvin tämän purkin sisälle, purkit 8€/kpl. Kiva lahjaidea vaikka mökkituliaiseksi.

Naapurin ihanat lapset auttavat minua markkinoinnissa piirtämällä aitan viereen olevaan pyörätiehen tekstin PURKKI KAUPPA ja nuoli näyttämään suuntaan, minne kuuluu tulla 😍 Aitta vielä kiinni mutta sopimuksesta voi aittaan tulla vierailulle. Laita viestiä 045-1396960, jos haluaisit piipahtaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti