1.6.2020

Aitan kesäkuun aukiolot

Purkki Aitta ja pihapiiri ovat avoinna taasen keskiviikkoisin klo 16.30-18.30 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-15. Muina aikoina myös sopimuksesta. Laita viestiä 045-1396960, niin sovitaan sopiva aika sinulle.
Tämä pieni käsiviuhka tuo helpotusta monenlaisiin tukaliin tilanteisiin. Pahvirasiassa 6€, ilman 5€. Ilman tätä ei kyllä pärjää helleaikoina. Näppärän koon ansiosta on helppo kuljettaa käsilaukussa ja ottaa esille, kun hikikarpalot ilmestyvät otsalle.  Kaikkia värejä vielä saatavana.
Käsiviuhkoja myös hienoa pitsistä mallia, mustana ja valkoisena, 10€.
Virkattuja ampparipesiä tullut taas pieni satsi. Nyt olisi aika alkaa laittamaan niitä terasseille, puuliitereihin ym. Tepsii tai ei, niin onpa ainakin kiva pieni somistus pikkuhinnalla, 3,50/kpl, lahjapussissa 4€. Pöllönaulakko 12€.


Kiva lahjavinkki vaikka tupareihin on kääräistä pullon ympärille pannualunen 4€, miehenkorvike (helpottaa lasipurkkien avaamista) 2,50, pikkupitsi 1,50. Jos sinulla ei ole pulloa mukana, saat mukaasi juuttinarua, jolla voit sitoa tuotteet kotona pulloon kiinni.

Ihanalta yhteistyökumppaniltani Jubu-Pizzeriasta sain yhden näin ison purkin. Tämän purkin mitat ovat 24 x 24 cm ja korkeus on 31 cm. Tänne mahtuu vaikka koko kesämökin omat ja vierasvillasukat. 12€. Tätä kokoa tulee heille harvoin, mutta jos haluaisit tällaisen jollakin muulla kuosilla, niin laita viestiä toivomuksitasi.

Follow your dreams! Taulu 10€ ja pieni kyltti 4€.

Taulu tekstillä, jonka joskus olen kirjoittanut omalle pojalleni. Tätä tekstiä löytyy myös suklaalevykääreissä. Taulu 10€.
Aitassa myös kirppishylly ja nämä tuotteet tulivat sinne omasta kaapista. Laita viestiä, jos kiinnostuit näistä, niin varaan sinulle, tuotteet 5€/kpl. 
Tervetuloa ihastelemaan pihapiirin kauniisti kukkivia omppupuita sekä tutustumaan aitan ainutlaatuisiin tuotteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti