18.1.2020

Nukkekotiprojekti

Ennen joulua pikkutyttö osti pienen pitsin nukkekotiin matoksi ja siitä se idea sitten lähti. Pyysin siskoa virkkaamaan juhannusruusumallista mattoa nukkekotiin. Toinen siskoni ilmoitti, että isäni 50-vuotta sitten tekemä nukkekoti olisi hänen varastossa. No eipä aikaakaan, kun nukkekoti oli jo keittiön pöydälläni valmiina muodonmuutokseen. Siinä ne joulunpyhät menivät mukavasti 😁

Ensin ajattelin tapetoida seinät mutta päädyinkin maalaamaan ne, katon ja lattian kaikki valkoiseksi.
Ulkoseinät maalasin samalla maalilla millä talonikin on maalattu eli nordica eko maalilla. Ps. jos suunnittelet talosi maalaamista, tule katsomaan miltä tuo maali näyttää taloni seinässä. Maalissa on kaunis pieni kiilto.

Vähän vielä somistetta ikkunapieliin, niin torppa on valmis.


Eteisestä otin lipaston, johon nukkekodin laitoin. Tästä tulikin varsinainen lasten nurkkaus, sillä tikkaisiin laitoin myös lasten purkkeja.
Uutena vuotana kun söin prisngles sipsejä, tuli mieleeni että purkistahan voisi tehdä pönttöuunin 😂 Facebookin "romu"ringin kautta sain eräältä ihanalta ihmiseltä 15 purkkia. Nukkekodin pienessä puodissa on pönttöuunien lisäksi myynnissä käsintehtyjä mattoja ja pöytäliinoja. Tulossa myös sohvaa, nojatuolia ja sohvapöytää (niitä ei ole tehty itse).


Pönttöuunin takaseinälle olen liimannut pajunoksia. Pönttöuuniin (7€) kuuluu myös pieni tuikku, joka on naamioitu pajuoksien alle. Kuvan pieni puukori ei ole myynnissä mutta yritän kehitellä sellaisiakin vielä myyntiin. Käsintehdyt matot 6€/kpl.

Pieniä mattoja alkaen 2€.

Pönttöuuni tuo ihanaa tunnelmaa. Edessä oleva pinkkinen matto 6€.
Myynissä myös "tehdastuotantoinen" nojatuoli 7€ ja sohvapöytä 7€. Tulossa myös kukallista sohvaa 7€. (Setti: sohva, pöytä ja nojatuoli 20€).

"Juhannusruusu"matot 6€/kpl.


Tervetuloa tutustumaan aitan laajaan valikoimaan. Mahottomasti kivoja lahjaideoita kaikenikäisille sekä kivaa pientä pirsitystä omaan kotiin. Nähdään aitalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti