12.1.2020

Asiakkaiden suunnittelemia ja muita ihanuuksia

Asiakkaalla oli idea .. hän haluaisi purkin, jossa näkyisi läpi ja siinä olisi teksti "Minun ihana vuoteni". Hän laittaisi sinne joka viikko lapun, johon on kirjoittanut jonkun ihanan asian mikä on viikolla tapahtunut. Vuoden lopussa hän sitten voi lukaista laput läpi ja palauttaa vuoden ihanat hetket mieleen. Sisustukseen sopiva väri oli beige ja tälläinen siitä sitten tuli. Purkkiin löytyi myös kansi, jossa on käsinvirkattu pitsi. Sen verran minulle paljastettiin, että yhdessä lapussa tulee lukemaan " Purkki Aitta toteutti toiveeni".

Suunnitellaanko sinullekin "Minun ihana vuoteni" purkki? Purkin hinta pitsisellä kannella 9€, ilman kantta 7€.


Asikkaan pitsi saada lahjaksi jotain keltaista. Purkkiin laitettiin keltainen "miehenkorvike" (2,50) ja käpypitsikorvikset (12,50), rusettiin vielä somisteeksi kaunis enkelikoru.

Onko työpaikalla joku jäämässä eläkkeelle ja jotain olisi kivaa antaa. Kerätyn "kolehdin" voi sujauttaa"eläkeläisen hätävara" pulloon 😂 (6€).

Tai miten olisi fazerin sininen tekstikääreessä kauniin enkelikorun kera (5,50).

Musta purkki sydämellä 7€, kauris 7€, ruudulliset purkit hyllyissä 6€, pikkupurkit sellofaanissa (sisältävät suklaata tai teepusseja) 6€, home sweet home koristekivi 6€.

Tämän purkin asiakas osti joululahjaksi saamaansa kahvikoneen kapseleille, 7€.

On aika laittaa joulukoristeet varastoon. Purkit eivät ole tyhjänpanttina sielläkään, sillä purkkien sisälle mahtuu aika määrä pientä joulukoristetta. Mitä elämä olisikaan ilman näitä näppäriä purkkeja 😅

Asiakas tarvitsi pieneen eteiseen purkin avaimille. Laskutilaa ei ollut, joten ratkaisu löytyi tästä lenkkipurkista, jonka voi laittaa naulakkoon roikkumaan. Uutuutena kaunis tähtikuosinen vahakangas, jota voi pyyhkiä. Lenkkipurkki 10€.

Nyt "miehenkorvikkeita" paljon eri värejä. Näillä saat helpotusta lasipurkkien avaamiseen. Kiva lahjaidea, 2,50.
Kauniita villasukkia saapui taas aitalle muutamia pareja. Vaaleanpunainen, sininen vai viininpunainen. Näiden koko noin 37-38. Mikä olisi sinun suosikkivärisi? (24€).


"Lämpimät onnittelut avioeron voimaan astumisesta" Aina on siis syytä juhlaan 😂 Taskupurkki postikortilla 10€, iso lasinen purkki 7€, viherteko-oksa 3,50.

Aamuauringon kajastus tuo huomattavasti lisäenergiaa päivään. Kuvan rakennus on pihasauna, joka toimii talviaikaan varastona.

Joulu saa väistyä ja pikkuhiljaa keväisemmät sävyt valtaavat aitan. Kuvan korkeat taskupurkit 11€, tekotulppaanit 1,20/oksa, pilkkupurkki 7€, pieni pilvikangaspurkki 6€, taulu tekstillä 6€, pilkullinen maljakko 6€, tiskiliina 6,50, kirjanmerkki 7€.

Astu sisään ja koe aitan ainutlaatuinen tunnelma 😍 Ovet avoinna keskiviikkoisin 17-19 sekä la ja su 12-15, tervetuloa tutustumaan purkkien uuteen elämään 😁 Ps. siitä projektista kerron seuraavassa päivityksessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti