24.1.2020

Purkkeja Frozen faneille

Iloinen yllätys Frozen faneille, sillä purkkeja nyt myös suosikkihahmon kuvilla. Tämä iso purkki (suolakurkkupurkki) käy kivasti kaikille pikkutavaroille tai roskiksesksi omaan huoneeseen. Purkin korkeus noin 24 cm ja halkaisija 21 cm, hinta pitsillä 10€ ja ilman pitsiä 9€.

Voit myös tilata purkin niillä hahmoilla mitä ison purkin kankaassa esiintyy. Kankaan voit valita lukuisista vaihtoehdoista. Tässä purkissa vaatteissa juuri samaa vihreää mitä kankaassa 👍 Purkin hinta 7€.
Ihania säilytyspurkkeja lastenhuoneeseen. Näissä pysyvät kyllä pikkusälät siististi piilossa, 7€/kpl.
7€

Raumalla menee nyt lujaa jääkiekossa. Mainio lahjaidea kaikille Lukkofaneille taikka ihan jokaisen raumalaisen työpöydälle laitettavaksi. Purkkiin voi sujautta vaikka kynät ym. tarpeelliset toimistotarvikkeet tai kotona esim. kaukosäätimet. Taskupurkit kortilla 10€. Voit ostaa purkin myös ilman korttia ja käydä ostamassa Lukon toimistosta suosikkipelaajasi kortin. Purkki ilman korttia 8,50.

Näissä purkeissa on käytetty Lukotarroja. Vasemmanpuoleinen 7€ ja oikeanpuoleinen 6€. Saa myös tarralla, jossa sininen teksti.

Aittaan voi tulla myös "OPM" eli oma pullo mukana" 😂 kuten asiakas, joka tarvitsi lahjaa työpaikkaa vaihtavalle. Purkkiin löytyi sopiva kortti ja sisälle laitettiin pullon lisäksi suklaalevy enkelikorun kera. Taskupurkit kortilla 10€.

Suklaalevy 5,50.

Setti vielä sellofaaniin, niin kyllä kelpaa antaa.

Viikonloppuna kun talitintit jo lauleskelivat ja aurinko näyttäytyi, oli pakko laittaa jo vähän keväisempää aitan edustalle. Kyllä se sieltä pikkuhiljaa tulee, ihanaa! Mukavia valoistuvia päiviä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti