27.1.2020

Mahottomasti kaikkea kivaa ystävälle

 Ystävänpäivä lähestyy ja olisi kivaa muistaa ystävää... Aitassa on niin mahottoman paljon kaikkea ihanaa, että varmasti löytyy jotain sopivaa juuri sinun ystävällesi. Ananaspurkit ovat saaneet uuden elämän pikkupurkkeina. Myytävänä olevissa sellofaaniseteissä on sisällä joko suklaata, teepusseja tai tuikkuja. Purkit ovat 6€/kpl tai 10€/2kpl. Tarjous voimassa ystävänpäivään asti.
Teelle ystävän luokse .. Teetä ja sympatiaa purkki olisi juuri sopiva vieminen. Sisällä muutamia teepusseja, 6€/kpl tai 2 kpl yhteensä 10€.

Pikkupurkella on paljon käyttöä. Niissä voi säilyttää koruja, teepusseja, vanulappuja, huulipunia, karamellejä ym. Hyllyssä olevat valkoiset purkit 6€/kpl. Sopivat hyvin esim. kynille. Kyyhkynen purkki 5€ ja vieressä oleva 4€.

Tuotteet saa joko sellofaaniin, lahjapussiin tai lahjapaperiin 0,50 sentin lisämaksulla. Tässä lahjapussissa (0,50) on sisällä pannualunen (4€) ja tiskiliina (6,50). Paketin päällä oleva tekotulppaani 1,20.

Fazerin sinisiä suklaalevyjä löytyy eri teksteillä joko käsinvirkatulla pitsillä tai pikkukorulla 5,50. Kauniit käpypitsikorvikset (8€) voi sujauttaa lahjapussiin (0,50).


Pieniä puutauluja, joissa ripustuslenkki juuttinarusta. Kuva tehty servettitekniikalla, 8€/kpl.

Koristekivi somisteeksi tai kesäisin ulkopöydälle pöytäliinan painoksi,6€.

Ranteen lämmittimiä 8€/kpl.

"Kiitos ihana ystäväni, että olet juuri sellainen kuin olet" Suklaa 5,50, pitsiliina 10€, korvikset 8€, lahjapussi 0,50.  Liinoja löytyy eri kokoja ja eri värejä.

Saapunut juuri pieni erä tekotulppaaneita 1,20/kpl. Väreinä myös keltainen ja valkoinen. Pajunkissojen joukkoon voi sujauttaa vaikka muutaman oksan väriä tuomaan. Lasinen maljakko kukille 7€. Saa tilattua haluamalla kankaalla sillä muutamia näitä isohkoja lasipurkkeja löytyy varastosta.

Kiva lahjaidea on myös laittaa pullon ympärille pannualusen (4€) ja miehen korvikkeen, joka auttaa lasipurkkien avaamisessa (2,5). Pikkupitsit 1,50. Jos pulloa ei ole mukana, saat juuttinarua mukaan.

Aitassa hyllyssä olevat tervatontut nyt vain 10€/kpl, norm.13€. Näissä voi olla tervantuoksu vähän hiipunut mutta lisää tuoksua saa tiputtamalla tervatippoja partaan. Pienempi malli nyt 7€, norm. 10€. Tarjous niin kauan kuin näitä hyllystä löytyy.

Ihania kämmekkäitä vain 10€/kpl. Paljon eri värejä.

Kauniita lahjasettejä saa pannualusista, tiskiliinoista ja miehenkorvikkeista. Tämän setin hinta 13,50.

Kuvan purkit 7€/kpl ja tulpaanit 1,20/kpl.

Pannualunen ja servetti lahjasetissa 6,50. Toisessa setissä on käsiviuhka, tiskiliina ja miehenkorvike, yht. 14,50.

Isompi purkki 7€, pienempi 6€, tulppaanit 1,20/kpl ja viheroksa 3,50, suklaalevy 5,50.

Tärkättyjä pikkupitsejä 2,50/kpl.

Pannualusia paljon eri värejä, 4€/kpl.
Kauniita enkelikoruja nyt vain 1€/kpl. Nämä on helppo lähettää ystävälle kortin kera kirjekuoreessa. Kiva laittaa roikkumaan takin tai lompakon vetimeen tai laittaa avaimenperään.

Käytännöllinen ja ekologinen lahjaidea on 100 % bambutiskiliina. Ei jätä raitoja, konepestävä ja kestävä. Paljon eri värejä. Hinta 6,50 ja kauniissa lahjapussissa 6,50.
Pikkupurkit pitsillä 5€ ja sisällä tiskiliina 6,50. Sellofaanissa setti 12€. 
Näiden lisäksi aitasta löytyy paljon muutakin kaunista ja käytännöllistä lahjaideaa,  joten kannattaa tulla poikkeamaan. Ystävänpäiväviikolla aitta auki seuraavasti:  ma 10.2. klo 15-19, ti-to 11.-13.2. klo 17-19. Olet lämpimästi tervetullut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti