23.6.2023

Mukavaa juhannusta

 

Pihapiiri avoinna koko kesän ja myös 9.7. klo 12-17 avoimet puutarhat teemapäivässä mukana. Lumpeenkukkia myynnissä. Kuvan koko 18 cm, 4€ ja halkaisijaltaan noin 28 cm, 7€.  Väri valkoinen.

Talon isolta terassilta voit löytää joitakin sisustusvinkkejä vaikkapa omalle pihallesi.

Ihana lahjavinkki on uniikki tyynynpäällinen. Kuvaajana siskoni Mervi Kivistö. Malleina ketut, saariston linnut ja orvava. Päällinen ilman sisätyynyä 12€.

Tupaan vähän tervantuoksua: Merihenkinen lasinen purkki, jossa ylhäällä myös tervanarua 5€. Setti sellofaanissa, jossa mukana teko koivunoksia ja tekopäivänkakkaraa 10€. Helmipurkki pioniteko-oksalla 16€.

Tervatonttuja kahta eri kokoa. Pidempi noin 30 cm 15€ ja pienempi noin 20 cm 12€. Tontuissa ripustusnaru, joten helppo kiinnittää ihan minne vaan.

Tonttuja saa myös "pöytämallina". Vartalona pätkä heinäseivästä. Ukko 17€  ja akka 15€.  Hatut saa pellavan värsisenä tai vihreänä. Sydämet saa myös ilman Mr ja Mrs tekstiä. Myös Love tekstillä mahdollista saada.

Lasipurkki merihenkisellä kankaalla 5€, leppäkerttukivi 1€.


Kyllä siivet kantavat, jos vain lentoon uskaltaa ... Sinitiaiset ovat lähteneet onnellisesti maailmalle. Tällainen tuunattu pönttö löytyy myös aitan myyntihyllystä 20€.

Pihapiirin koivunoksista on syntynyt kranssi poikineen, 8€.

Lapset voivat hakea pihapiirin koriste-eläimiä. Pihalla voi myös istuskella ja nauttia vaikka jätskit.



Kävin ystäväni pellolla hakemassa heinää ja Puuhiksen hommiin kuului sen laittaminen seipääseen. Voi miten tykkään siitä, se tuo niin ihanaa vanhan ajan tunnelmaa pihalle (siis sekä Puuhis että tuo heinämörkö 😂) Molempia pääsee ihastelemaan juhannuksena pe-su klo 12-14. Muina aikoinakin myös sopimuksesta. Nautitaan nyt valoisista öist ja oikein mukavaa keskikesän juhlaa sinulle 💖

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti