25.6.2023

Kesälomaretki Raumalla

Purkki Aittaan on helppo tulla joka suunnalta joko tullessa Raumalle tai pois lähtiessä. Jos aukiolot eivät sovi, laita viestiä 045-1396960, niin sovitaan sopiva aika molemmille.

Ihanat ladyt Orivedeltä tekivät taas perinteisen kesäretken Purkki Aittaan ja se, että aitan takia tulivat Raumalle, saa kyllä frouva Purkin hymyn korviin. Kiitos käynnistä, oli kiva taas rupatella niitä näitä. Nyt oli myös suunnitteilla josko joulunaikaan tulisivat katsomaan aitan joulumaata. Tervetuloa!

Pihan pikkuruisessa Huvikummussa voi lukaista lehteä, nauttia jäätelöä tai fiilistellä ihan vain Huvarin tunnelmasta

Jos tulet kauempaa ja mieli tekee heinäseivästikkaita, laita viestillä varausta tulemaan. Näitä ei aina ole saatavilla, maalatut 20€, käsittelemättömät 15€. Tikkaiden pituus on  noin 145 cm, joten ne mahtuu kuljettamaan auton takapenkillä.

Aukioloaikoina Äyhöntien varrella on pieni aitan heinäseiväskyltti. Auton voi jättää siihen tien varteen tai kääntyä Santtahkontille. Raumalla käymisen arvoita kohteita onvat mm. Unescon maailmanperintökohde Vanha Rauma, kynttiläpuoti Liekkimeri, Vohvelikartano sekä Tornikahvila, mistä näet koko Rauman. Yöpyä voi vaikka eksoottisella Kylmäpihlajan majakalla. Lisätietoa muista kohteista ja tapahtumista löydät www.visitrauma.fi sivuilta. Matkasti varrella olevat pienet puodit löydät www.puotirundi.fi sivuilta. Tervetuloa Raumalle ja ol niingon gotonas!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti