11.6.2023

Aitan lisäksi myös pihapiirissä paljon katseltavaa


Viikonloppuna tuli käytyä kukkaostoksilla. Kaikki kukat olivat - yllätys yllätys - vaaleanpunaisia. Pihalla on myös paljon tekokukkia, sillä ne ovat niin helppoja ja nykyisin myös niin kauniita. Ikkunan päälle tuli myös kyltti "ol niingon gotonas" sillä pihalla saa kierrellä ja istahtaa nauttimaan vaikka jätskiä pikkuruiseen Huvikumpuun tai pihatuoleille.

Joskus voi ottaa ihan rennosti ja hengähtää hetkesi, kuten talon kisu. Erilaisia koristekiviä myynnissä, jotka ovat myös mainioita painoja lehtien päällä ulkona.


Toisen romu, toisen aarre -  sitä on kuvan tuoli.


Tämä istuinryhmä sijaitsee aivan tontin reunalle ja sen nimi on "tyhjästä nyhjästy". Nimittäin tuoleja yritin antaa joku vuosi sitten ilmaiseksi pois, muttei kenellekään kelvannut. Hyvä niin. Niistä oli maalit lähteneet melkein kokonaan pois. Pöytä löytyi pojan varastosta, kukka ja liina löytyi kaapista. Purkin tein ihan ite.

Aitassa ihania mökkituliaisia, kuten esim. käsinmaalattuja kivipöllöjä. Tämän pöllön halkaisija on noin 50 cm.

Ihania tyynynpäällisiä, joissa suomen lintujen kuvia, 12€, ilman sisätyynyä. Paljon myös merihenkisiä purkkeja myynnissä.

"Ukko ja akka" tervatontut (Sisu ja Siiri) ovat myös mainio mökkituliainen. Ukko 17€ ja akka 15€.  Tervetuloa fiilistelmään aittaan ja pihapiiriin. Avoinna ke 16-19, la ja su 12-14 sekä muina aikoina sopimuksesta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti