5.5.2023

Puoti pullollaan ihania lahjaideoita äitienpäiväksi


Tämä lahja ei taatusti jää kaappiin pölyttymään. Fazerin sininen suklaalevy korun kera, 5,50.

Tule valitsemaan purkki haluamalla kankaalla. Tekstejäkin saa toivoa. Jos lahjansaaja aloittaa dieetin, niin ei hätää. Teksti on tarra, jonka voi repiä pois. Purkki 7€.

Pieni lajitelma ihania villasukkia, 24€ sekä säärystimiä, 20€.

Kämmekkäitä löytyy paljon eri värejä, 15€.

 
Joko me ollaan pian perillä ... Aittaan saapui ihana parvi käsinmaalattuja kivipöllöjä. Ihan mahottoman kiva lahjavinkki äidille. Nämä viihtyvät parvekkeen lämmössä, meren rannalla tai sisätiloissa. Nyt nopeasti valitsemaan oma suosikki, sillä nämä eivät kovin pitkään viihdy aitan tiloissa.

Kaunis enkelikoru on kiva käyttää laukun tai takin vetimessä tai sen voi laittaa avaimenperään, niin se on aina mukana. Pituus 5 cm, 1,50 kpl tai 4 kpl yht 5€.


Äiti ja 3 lasta; narulokki perhe kalliolla. Kuvan ottanut Mervi Kivistö. Tätä päällistä ei saa mistään muualta ostettua, hinta 12€, ei sisällä sisätyynyä.

Pihapiirin kurre on ikuistettu tähän päälliseen. Päällisen hinta 12€.

Lahasetti sisältää 2 kpl 100%-bambu tiskiliinoja, tulitikkuaskin ja suklaakonvehteja 18€.

Tervantuoksuinen saunatonttu on kiva kaveri äidille. Tontun pituus reilu 30 cm ja ripustuslenkin ansiosta helppo ripustaa paikkaan kuin paikkaan. Sydämet saa myös ilman tekstiä. Tontut myydään sellofaaniin paketoituna.

Koristekivet on kauniita ulkopöydillä pöytäliinan painoina tai ihan vaan koristeena erilaisissa asetelmissa, 6€ kpl.

Kaunis käsinvirkattu pitsiliina, halk. noin 3 cm 15€.

Orvokit on nyt istutettu kottikärryihin. Pitää vain muistaa illalla peittää ne, sillä kaurisperhe liikkuu pihapiirissä nälkäisinä ja orvokit voivat mennä niille pikkuisena iltapalana. Äitienpäivä viikolla aitta auki vähän enemmän eli ke-pe (10.-12.5) klo 16-18 sekä la ja su (13.-14-5) klo 10-14. Jos et pääse aukioloaikoina, laita viestiä, niin vierailusi onnistuu varmasti muuna aikana. Tervetuloa ostoksille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti