15.5.2023

Aitasta muistamiset moniin tilanteisiin

Viikonloppuna tuli järjestettyjä aitan purnukat ojennukseen.

Purkkeja löytyy monen värisiä. Paljon purkkeja meni siivouksen yhteydessä "out let" hyllyyn, josta ei nyt kuvia mutta kannattaa tulla katsomaa n.Kuvan purkit normaalihintaisia.

Tämä pariskunta odottelee pääsyä uuteen kotiin, 15€ kpl. 

Heinäseivästikkaita muutamia valmiina tällä hetkellä. Lisää tulossa, kunhan saamme seiväskuorman ja Puuhis ehtii verstaalle. Maalatut 20€, maalaamattomat 15€.

 
Aitasta saat kauniit persoonalliset lahjat. Tämä lahjasetti, joka sisälsi tervatontun ja sukaalevyn tekstikääreellä meni äitienpäivälahjaksi.

Tämän kiven kun laittaa sellaiseen paikkaa mistä sen joka aamu näkee ja toistaa itselleen, että tästä tulee hyvä päivä, niin eiköhän siitä sellainen tule.

Kivi 6€, kisu ei myynnissä.

Helmipurkki pellavareunalla 15€, sellofaanissa talouspaperirullalla16€.

Pihapiirissä voi etsiä koriste-eläimiä. Pienet leppäkertut ovat lennähtäneet kaivon kannelle.

Pienet lasipurkit soveltuvat hyvin maljakoiksi, 5€

Kun on aika sanoa kiitos....

tai toivottaa hyvää kesää...

Opelle, kerho-ohjaajalle, ystävälle, naapurille ym. makea muistaminen. Sisällä fazerin sininen suklaalevy, korsiteena enkelikoru tai käsinvirkattu pitsi 5,50.

Uusin pikkueläin puutarhaan on tämä kurre.

Viljo löysi hienosta kaikki pihalla olevat eläimet. Kauris oli helppo bongata mutta hyvin löytyivät myös pienimmätkin eläimet. Aitta auki helatorstaina 12-14, perjantaina 16-18 sekä tuttuun tapaan la ja su klo 12-14. Tervetuloa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti