21.5.2023

Kesän muistamiset aitasta

Pikkupurkki (ananaspurkin uusiokäyttö) teepussilla tai suklaakonvehdeilla 6€ kpl tai 2 kpl yhteensä 10€. Tarjous voimassa toukokuun ajan.

 

Haluaisitko tällaisen veijarin saunakaveriksesi?  Tätä tonttua voi tilata juuttinarulla tai ilman. Vartalona pätkä heinäseivästä, 15€. Kiva myös mökkituliaisena.

Ihania kivipöllöjä aitassa. Isompi pöllö 25€ ja pienempi 15€. Myös muita löytyy nyt aitalta tällähetkellä.

Paljon lahjaideoita kesän juhliin tai vaikka mökkituliaisiksi. Kokoa mieluinen setti vaikkapa käytönnölliseen purkkiin.

Löydätkö kuvasta Saku-sammakon?

Leppäkerttu on pihan pienin koriste-eläin mutta senkin pienet etsijät ovat hyvin löytäneet.

Aitassa on myös oma kirppishylly, jossa edullisesti paljon kaikenlaista. Jos kiinnostuit kuvassa näkyvistä tuotteista, kysy hintoja ja lisätietoja 045-1396960.Jos sinulla on joku kiva somiste, jonka haluaisit purkkiin, tuo se tullessasi, niin suunnitellaan yhdessä siihen sopiva kangas. Tätä puista lokkisomistetta oli vain  kpl ja se päätyi tähän isoon "suolakurkku"purkkiin, jonka halk. on 21 cm ja kork. 25 cm, 10€. Kiva myös mökille vaikka ulkohuusiin, johon voi laittaa useampia wc-rullia, lehtiä tai esim. kuivaketta.

Viime vuonna ei yhtään häirinnyt kulahtaneet maalipinnat pihapiirissä mutta tänä vuonna häiritse todellakin. Kun yhden paikan kunnostaa, niin sitten huomaa heti uuden kohteen. Nyt menossa roskasuojan maalaus. Saa nähdä onko syksyyn mennessä valmis ....


Aitta avoinna lauantai ja sunnuntai klo 12-14 mutta laittamalla viestiä 045-1396960 aittaan pääsee kyllä sopimuksesta päivittäin.  Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti