10.10.2022

Tonttuilut ovat jo alkaneet...


 

 

Se on nyt sitten aitan joulumuori aloittanut jo joulutuotteiden tekemisen. Koska lähes kaikki aitan tuotteista tehdään käsin, on niiden valmistaminen aloitettava jo hyvissä ajoin ennen joulua, jotta kaikille halukkaille niitä riittäisi. Onneksi apuna on muutama muukin ahkera tonttu. Olishan se helppoa, jos tuotteet tilaisi jostain ja sitten vaan asettelisin ne kauniisti hyllyille mutta se, että teen tuotteet omin käsin, on niin palkitsevaa. Parasta kuitenkin on se, kun saan antaa ihmisille iloa omien tuotteitteni avulla. Käsintehdyt tuotteet ovat myös persoonallisia, joten niitä on kiva antaa lahjaksi 🎁

Tontut seloofaanisetissä 10€


Tonttuja voi ostaa myös yksitellen, 5€ kpl.

Kerro toiveesi millaisen tontun sinä haluaisit? Pikkutonttua myös pöytämallia 6€. Vartalona pätkä heinäseivästä.

Yhdistele aitan tuotteita kivaksi lahjaksi. Tämä setti sisältää pannualusen 5€, miehenkorvikkeen (auttaa lasipurkkien avaamisessa) 3€, tonttu 5€ ja paketointi 0,50 senttiä eli setti yhteensä13,50.


Tonttu 5€, tonttu ja pannualunen lahjasetissä 10,50.

Tontut ovat kivoja somisteita tauluissa (tämä taulu 10€, tonttu 5€ kpl), joulukuusessa, kransseissa ym.

Pihapiirin ilmaispömpeli avoinna vielä hetken aikaa. Sen jälkeen siellä puhaltavat uudet tuulet. Tule pian katsomaan löytyisikö sieltä jotain sinulle.

Aitan aukiolot la ja su 12-14 mutta viikollakin pääse aittaan lähes joka ilta, koska asun pihapiirissä ja olen paljon iltasella kotona. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti