8.6.2020

Persoonallisia mökkituliaisia

 Kauniita merihenkisiä purkkeja esim. talouspaperirullalle tai vaikkapa mökkihuussiin kahdelle wc-rullalle. Mainio lahjaidea. Kämmekkäitä (10€) tarvitaan välillä Suomen suvessakin. Purkin kork. 24 cm ja halk. 15,5 cm, 8€.

Korkea purkki 8€, matalampi 7€ ja pikkupurkki vaikka löylytuoksupulloille 5€. Purkkeihin saatavilla juuttinarun lisäksi myös tervanarua euron lisämaksulla.

Kiva lahjaidea on sujauttaa purkkiiin vaikka löylytuoksupullo ja pannualunen (4€). Sellofaanipaketointi 50 senttiä.

Mervi Kivistön ottama kuva tiirasta komeilee tyynynpäällisessä. Päällinen 10€ (ei sisällä sisätyynyä), korkea purkki 8€ ja pannualuset 4€/kpl. Pannualusia löytyy paljon eri värejä.

Tarvatontuilla luot ihanaa tuoksua ja tunnelmaa kesäsaunaan. Ukko noin 43 cm ja akka noin 33 cm korkea. Vartalona pala heinäseivästä, joten pysyy pystyssä 15€,  pikkupurkki kukille 4€. Kiva juhannustuliainen.Ripustusmalli pituus on noin 30 cm + ripustuslenkki, 13€.
Tilaa tonttu laittamalla viestiä numeroon 045-1396960. Ethän jätä tilaustasi ihan viimetippaan.


Tämän pariskunnan parrassa ei ole lainkaan tervanarua. Silloin partaan voi tiputtaa minkä tuoksuisia tippoja tahansa. Tontut 15€/kpl, pikkupurkki 4€, kukan kera 5€.

Tiedossa hyvää omppusatoa, jos kukinnan määrästä jotain voisi päätellä. Toivotaankin runsasta satoa, jotta kaikille asiakkaillekin riittäisi omppuja koko syksyn ajan.

Puut ovat tosi vanhoja ja hoitamattomia ja silti ne jaksavat kukkia vuodesta toiseen. Muistathan, että aitta on auki ke 16.30-18.30 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-15. Tervetuloa ihastelemaan kevään kauneutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti