21.2.2020

Pikkuväelle ...

Purkkien teko alkaa suunnittelusta, joka on ihan paras vaihe. Tässä tapauksessa kortteihin täytyy löytää sopivat kankaat ...

Aika kivat näistä tulikin. Purkin eteen on ommeltu tasku postikortille, joten korttia pystyy siis vaihtamaan. Purkin sisälle voi laittaa vaikkapa karkkipussin, niin kiva lahja on valmis. Purkin korkeus 17,5 cm ja halk. 15,5 cm, 10€.

Paljon erilaisia kangasvaihtoehtoja lasten purkkeihin. Niistä voi suunnitella omiin tarpeisiin sopivat purkit.

Iso teletappi-purkki (suuri suolakurkkupurkki) 10€ ja nallepuh-purkki 7€.

Nukkekotiin löytyy myös nojatuolia ja sohvapöytää, 6€/kpl. Itseaskarrellut penkit 4€/kpl, Käsinvirkattu matto 6€ ja pieni pöytäliina 1€. Mattoja ja pöytäliinoja löytyy paljon eri värejä.

Mattoja eri värejä. Pitsit käyvät toki myös pöydille pieniksi pitsiliinoiksi, 6€/kpl.

Itseaskarreltuja pönttöuuneja (tehty pringles-purkeista) myynnissä myös muutamia, 7€/kpl. Hintaan kuuluu myös led-tuikku uunin sisälle.

Onko teidän suosikki ryhmä Hau ...

Niistä voi suunnitellä vaikka tämännäköisiä purkkeja ... 7€/kpl
Merirosvopurkkeihin voi laittaa kaikenlaisia tarvikkeita esim. kyniä, peliohjaimia, kännykän, pikkuleluja ym. 7€/kpl.

Jalkapallokassiin voi laittaa vaikka yökylätarvikkeet tai sen voi laittaa roikkumaan huoneen naulakkoon ja siellä voi säilyttää esim. leluja tai yöpukua. Pikkupurkit 6€, isompi purkki 7€, kassi 10€.

Myös tällä kankaalla...

Nämä purkit on päällystetty tapetilla. Myynnissä vain nämä kappaleet ja nyt huippuhalpaan hintaan vain 4€/kpl.
Tulipa taas kerran järjestettyä kangashylly. Tästä asiakkaan on helppo valita minkä värisen purkin haluaisi tilata, jos hyllystä ei löydy sopivaa. Aitan aukiolot helmikuussa keskiviikkoisin klo 16.30-19 sekä la ja su klo 12-15, tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti