7.12.2019

Makeita lahjaideoita...

Hyvä lahjaidea vaikka opettajille; Fazerin sininen suklaalevy kauniissa tekstikääreessä. Somisteina joko enkelikoru tai käsinvirkattu pitsi, 5,50. Ilman somistetta 4€, silloin sopii hyvin myös miesopettajalle.

Tämä lahja ei kyllä jää kaappiin homehtumaan ...

Aitassa valmiiksi sellofaaniin laitettuja lahjasettejä. Valkoinen tähtipurkki ruokaservetillä 10€, pilkkupurkki pöytäkynttilällä 8€. Kaikki tuotteet saat sellofaaniin tai lahjapussiin 0,50 sentin lisämaksulla.

Suklaalevy 5,50, harsokankainen lasipurkki tuikuilla 7€, kauniit käpypitsitekniikalla tehdyt korvakorut 12€.

Kaunis setti sellofaanissa, pannualunen, miehenkorvike, bambu-tiskiliina ja tekohavuoksa, yhteensä 14,50. Voit itse suunnitella mieluisan värisen lahjasetin.

Purkki pannualusella 11,50, purkki kynttilällä 9€.

Purkissa myös somisteenä heinää ja käpyjä.

Purkki ruokaservetillä 10€. Kiva lahjavinkki; kääri glögipullon ympärille pannualunen (4€) ja miehenkorvike (2,50) sekä vielä tonttu (6€) roikkumaan pullon suuhun. Jos sinulla ei ole pulloa mukana, saat mukaasi vähän juuttinarua, joten voit tehdä setin kotona.

Asiakaalla, joka oli menossa illanistujaisiin, oli mukana pussi hedelmiä ja ne laitettiin tähän ihanaan purkkiin,10€, sellofaanipaketointi 0,50 senttiä.

Nyt on aika tilata oma tervantonttu joulusaunaan. Pyrin, että aitassa olisi aina muutamia valmiina, 13€ (pitus noin 28cm) pienempi malli 10€.

Hyvä valikoima ihania käsinkudottuja kämmekkäitä vain 10€.

100%-bambu tiskiliinoja 6,50. Paljon eri värejä. Ihana lahjaidea myös hänelle kenellä on jo kaikkea. Kaunissa lahjapussissa 7€.
Aitoja kahvisäkkejä joulupukin lahjasäkeiksi. Paljon eri malleja. Näillä vois myös peittää ruman joulukuusen jalan. Joulukuun vain 5€/kpl (norm 7€).


Tervetuloa  ainutlaatuiseen käsityöpuotiin. Illan hämärtyessä aitan valot ja pihapiirin kynttilät tuovat tunnelmaa, jota kannattaa lähetä katsomaan kauempaakin. Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti