16.12.2019

Lahjavinkkejä

Aitassa paljon valmiiksi pakattuja tuotteita, kuten esim. tämä lahjasetti, joka sisältää 2kpl bambu-tiskiliinoja, enkelikorun ja suklaata, 15€.

Tervatontut tuovat ihanaa tunnelmaa ja tuoksua saunaan tai ihan minne vaan. Pariskunta 26€, isompi sinkku 13€ ja pieni sinkku 10€.

Aitassa tällä hetkellä myynnissä vain kaksi kivipöllöä, 10€/kpl. Pajulyhty, joka soveltuu valoille tai led-kynttilälle 10€.

Vielä ehtii nippa nappa tilata herkut purkit omalla tekstillä. 7€.

Suklaalevy kauniisti paketoituna enkelikorun tai käsinvirkatun pitsin kera 5,50. Käsintehty tonttupariskunta 12€. Käpypitsikorvikset 10€.


Viimeistele jouluasusi kauniilla käpypitsitekniikalla tehdyillä korviksilla, 12€.

Käsintehtyjä tonttuja 6€.


Heppafanityttö saa lahjaksi tietysti heppapurkin, jonka sisälle laitetettiin asiakkaan tuomat hiusdonitsit ja suklaata.  Purkki sellofaanissa 7,50.

Purkit soveltuvat kivasti myös havuille. Sisälle voi laittaa lasipurkin. Glogipullon ympärille voi kietaista vaikkapa pannualusen (4€) ja miehenkorvikkeen (2,50) (auttaa lasipurkkien avaamisessa).

Tähtipurkki 7€, taskupurkit joulukortilla 10€.  Pikkupitsit 2€/kpl.
Ostosten jälkeen tytöt tulivat pikkumökkiin glögille ja tarttuipa vielä pöydällä oleva purkki heidän matkaan :) 
 Lapsille tonttuetsintää. Kolme pikkutonttua on piiloutunut aittaan...

Perjantaina olin tonttujen yössä myymässä ja kertomassa raumalaisille Purkki Aitasta. Vielä on markkinoinnissa tekemistä, sillä aika moni ei ollut koskaan kuullutkaan tästä punaisesta aitasta. Pukille sainkin sitten kertoa oman lahjatoiveeni .... se on suklaata, rauhaa ja rakkautta 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti