10.12.2019

Mahottoman kivoja lahjavinkkejä

Lahjaksi on kiva antaa käytännöllistä ja kaunista, kuten tämä lahjasetti, joka sisältää pannualusen ja miehenkorvikkeen (autaa lasipurkkien avaamisessa), 7€. Suunnittele mieluisin setti, paljon eri värejä.

Tämä kaunis lahjapussi sisältää pannualusen ja 100% bambu-tiskiliinan (11€) (Somisteena kaunis tekotulppaani 1,50).


Bambu-tiskiliina kauniissa lahjapussissa 7€.
Pannualunen 4€ ja bambu-tiskiliina 6,50. Paljon eri värejä.


Lasten purkit 7€. Purkkiin voikin sitten sujauttaa sisälle sitä sun tätä, vaikka suklaata tai sukkaa.

Lukkofaneille säilytyspurkit kynille, peliohjaimille, kausikortille ja ihan kaikelle pikkutavaralle. Purkit taskulla, jossa lukon kortti 10€, pienin edessä lukon tarralla 6€.

Heppafaneille kivat säilytyspurkit kaikelle pikkutavaroille, joita yleensä löytyy aika lailla, 7€.

Näihin purkkeihin voisikin laittaa vaikka kissojen ja koirien tarvikkeita tai sitten jotain ihan muuta. Pienin 6€ ja isommat 7€.

Tämä kuosi ei kauan hyllyssä happane 😂 Vasemmanpuoleinen lasia, joten soveltuu hyvin maljakoksi 7€, keskimmäinen 7€ ja oikeanpuoleinen 6€. Mahdollista saada myös nk. lenkkipurkkina, jolloin purkin voi ripustaa naulakkoon. Siihen voi laittaa vaikka kakkapussirullat tai talutushihnan 😅Purkin ripustuslenkkinä vanhat vyöt. Siis kierrätys kunniaan!

Tämä on kranssi aitan ovessa ...

ja tämä tyynynpäällinen (10€) Jotain samaa niissä on, eikös vaan 😂 Taatusti unikkia, sillä näitä myynnissä vain pieni määrä. Muutamia löytyy vielä.
Paljon ihania purkkeja joulukorteilla. Joulun jälkeen kortin voikin sitten vaihtaa jo vähän keväisemmäksi, Taskupurkit kortilla 10€ Merry Christmas purkit 7€. Purkkikoko on hyvä myös esim. huonekuuselle.
Asiakkaan ideoima lahja. Käsintehty tonttu somistaa kivasti lahjasettiä. Purkki pannualusella sellofaanissa 11,50, tonttu 6€. 
Asiakas toi hedelmät mukanaan ja ne laitettiin kauniiseen jouluiseen taskupurkkiin. Tämä lahja meni suoraan illanistujaisiin. Purkki sellofaanissa 10,50. 
Kiva lahjaidea; ananaspurkit ovat saanneet uuden ilmeen. Sisällä teepusseja, suklaata tai tuikkuja. Löytyy myös teksteillä "sitä sun tätä" ja "teetä ja sympatiaa". 6€.
Pikkupurkilla on  paljon käyttöä. Siinä voit säilyttää esim kolikoita, huulipunia, koruja, vanulappuja, teepusseja ym. Mainio lahjaidea myös opettajille. Paljon eri värejä valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti