18.5.2019

Sitä sun tätä

Terassikausi avattu 😂 Pihapiirissä on mahdollista istahtaa ja nauttia kauniista miljööstä. Piha on aina avoinna asiakkaille, joten toivottavasti saat kotiisi myös uusia vinkkejä, esim. vanhoilla lakanoilla narulla saat kivaa näkösuojaa helpolla 👍

Ihan mahottoman kiva lahjasetti. Käsityönä valmistettu pannualunen ja ampparipesä sellofaanipaketissa 8€. Ilman pakettia 7,50.

Asiakas suunnitteli tämän purkin ja nätti siitä tulikaan. Pitsisomiste edessä on magneetti. Purkin hinta magneetin kera 10€.  Tilauksia on kiva tehdä, koska itsellekin lopputuloksen näkeminen on aina yhtä ihastuttavaa.

Nyt myös myynnissä pieni erä virkattuja kasvojen pesulappuja joko puuvillasta tai bambulangasta, 1€/kpl, koristekivet 6€/kpl, pikkupurkki 5€.

Kuvassa laitan piirongin päälle (jonka olen muuten perinyt mammaltani) suklaalevyjä uusilla teksteillä...

Nauti kesästä, nauti mansikoista, nauti poutapilvistä. Mukavaa kesää! Kiva vieminen vaikka opettajille. Tämä lahja ei varmasti homehdu kaappiin, sillä sisällä on fazerin sininen suklaalevy. Somisteena enkelikoru tai pitsi, 5,50/kpl

Iloiset onnittelut norsukortti tai "On ihanaa, kun on löytänyt ihmisen, jonka pään on suunnitellut sama arkkitehti". Taskupurkit ovat tosi kiva lahjaidea, sillä lahja ja kortti samassa paketissa, 10€/kpl. Sisälle vaikka suklaata tai pannualunen. Sellofaanipaketointi 0,50 senttiä.

Koristekivet ovat tosi näppäriä ulkona lehtien painoina.  Pöllökivet 6€/kpl.

Etsintäkuulutus!!! Juotko tätä huipputerveellistä mehua ja asut Raumalla? Nimittäin tulisin mielelläni hakemaan tyhjät pullot pois. Itse juon mutta viikossa tulee vain yksi pullo ...

Asiakastilaus kolikkopulloja poikineen. Yrityksen kesälahja asiakkaille. Kolikkopulloihin mahtuu aikas määrä kolikoita, 6€/kpl, sellofaanissa 6,50.

Tervatonttuja olen taas valmistellut. Aivan ihana mökkituliainen tai omaan saunaan tuomaan tuoksua ja tunnelmaa, 13€, pikkupurkki 4€.

Teen tätä päivitystä omallani terassillani. Klo on nyt 22.32 (blogini kello näyttää ihan väärää). Kuvasta piilotin irtokarkkipussin 😂 Muutama hyttynenkin on jo kiusannut, joten kyllä nyt taitaa olla aika kerätä kimpsut ja kampsut ja mennä sisälle.

Tämä kuva on eilisillasta, kun kuu paistoi niin kauniisti. Kyllä nämä valoiset illat ovat vaan niin parasta! Mut hei, tuu ihmeessä käymään aitalla. Aitassa ei ole ostopakkoa 😂, joten rohkeasti vaan liikenteeseen!  Hyvää yötä ja kiva kun kävit täällä 👍 Ps..
Lauantaina 25.5. olen Posellissa "Tekstiilitaivas" tapahtumassa. Vie mennessäs ja tuo tullessa tekstiilejä. Myyjinä kierrätystuotteista valmistettuja tuotteita. Aitassa sillävälin puotipuksuna Puuha-Harri. Maksuvälineenä vain käteinen, sillä maksupääte on mulla mukana.
Helatorstaina 30.5. avoinna klo 12-15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti