11.5.2019

Askartelua, tilaustyötä ja vierailu

Kauniita lahjaideoita äidille ja kivoja mökkituliaisia nyt puoti pullollaan mm. pannualusia 4€, ampparipesiä 3,50, kahvia 4€, koristekiviä 5€ ja tietty purkkeja ihan mahottomasti. Suunnitellaan yhdessä kiva kokonaisuus lahjapakettiin.

Pöllökivet 6€ ja pannualuset 4€/kpl. Eiköhän tästä värisuorasta löydy jokaiselle meiuisa väri ...

Tämä pöllöpuulaatikko on jo myyty mutta yritän työllistää Puuha-Harria pihahommissa sen verran vähemmän, että hän ehtisi tehdä näitä ihanuuksia myyntiin muutamia lisää. (hinta 13€).

Kierrätystä parhaimmillaan. Tässsä laatikossa purkit tulevat pizzeriaan ja samoissa laatikoissa lähetän ne edelleen asiakkaille -toki pienen kauneuskäsittelyn jälkeen ...
"Pöllöpesiä" tuli tehtyä eräänä päivänä. Nyt vaan odottelen, että milloin siskoni inspiroituu maalaamaan taas niitä ihania kivipöllöjä aittaan myyntiin. Olkaapas kuulolla.

Suunnittelemalla omat purkkisi, saat juuri sellaiset kuin haluat. Tämä tilaustyö lähti Lahdenvainion Tuulimylly yhdistyksen tiloihin. Pienemmät (6€) haarukoille ja vetisille ja suurempi (7€) ruokaserveteille.

Kisukangas valitettavasti loppu eikä lisää saatu. Muutamasta kankaanpalasta syntui vielä tälläinen purkki. Nopeus on nyt valitta,  jos tälläisen haluaisit (7€).

Viikolla oli kivaa säpinää aitalla, kun Lapin neulesiskot kävivät vierailulla aitassa. Ostosten lomassa kahviteltiin ulkona. Kiitos vierailustanne 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti