29.5.2019

Pokemon piilotusta lapsille ..
Aittaan on muuttanut Pokemon sisarukset, joita lapset voivat etsi√§ ūüėĀ Pieni√§ etsij√∂it√§ onkin nyt riitt√§nyt, kun on haettu kerho-ohjaajille ja opeille pieni√§ muistamisia.

Nämä söpöt tytöt löysivät pokemonit ja saivat pienen yllärin. Etsinnässä autetaan, jos poksut ovat menneet kovin vaikeaan piiloon.

Tuunattuja tikkuaskeja (isompi malli 2€) sek√§ pikkupurkki tervanarulla 5,50. Kiva vieminen, lahjapussissa 8€.

Maailma on kaunis ja hyv√§ el√§√§ sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille. Kaunis purkki antaa vaikka valmistuvalle lahjaksi. 7€.

Sama teksti farkkupurkissa. Sisälle voi laittaa vaikka pullo kuohuvaa tai rahakuoren. Tuotteet saa myös sellofaaniin 0,50 sentin lisämaksulla.

Uutuuskangas. Kuvan purkissa (8€) juuttinarua. Halutessasi siihen saa lis√§ksi my√∂s tervanarua +1€. 
Kivipöllö risupesällä sellofaanissa 18,50. Pöllöjä tällähetkellä aitassa enää vain muutama. Toivotaan, että sisko saa pian uuden parven toimitettua aittaan ...

Farkkupurkki 6€, tervatonttu 8€ sek√§ suklaalevy enkelikorulla ja raumalaisella tekstill√§ 5,50.

Purkeilla on monia k√§ytt√∂tarkoituksia. T√§m√§ purkki on menossa tuhkakupiksi. T√§h√§n on tarkoitus  laittaa pohjalle vett√§, joten yl√§reunaa en ole k√§√§nt√§nyt sis√§lle p√§in, niin puhdistaminen on helpompaa. Sis√§lle voi laittaa my√∂s lasipurkin, jolloin purkki pysyy siistimp√§n√§, 7€.

Paljon onnea Leijonat ja Suomi!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti