29.5.2019

Pokemon piilotusta lapsille ..




Aittaan on muuttanut Pokemon sisarukset, joita lapset voivat etsiä 😁 Pieniä etsijöitä onkin nyt riittänyt, kun on haettu kerho-ohjaajille ja opeille pieniä muistamisia.

Nämä söpöt tytöt löysivät pokemonit ja saivat pienen yllärin. Etsinnässä autetaan, jos poksut ovat menneet kovin vaikeaan piiloon.

Tuunattuja tikkuaskeja (isompi malli 2€) sekä pikkupurkki tervanarulla 5,50. Kiva vieminen, lahjapussissa 8€.

Maailma on kaunis ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille. Kaunis purkki antaa vaikka valmistuvalle lahjaksi. 7€.

Sama teksti farkkupurkissa. Sisälle voi laittaa vaikka pullo kuohuvaa tai rahakuoren. Tuotteet saa myös sellofaaniin 0,50 sentin lisämaksulla.

Uutuuskangas. Kuvan purkissa (8€) juuttinarua. Halutessasi siihen saa lisäksi myös tervanarua +1€. 
Kivipöllö risupesällä sellofaanissa 18,50. Pöllöjä tällähetkellä aitassa enää vain muutama. Toivotaan, että sisko saa pian uuden parven toimitettua aittaan ...

Farkkupurkki 6€, tervatonttu 8€ sekä suklaalevy enkelikorulla ja raumalaisella tekstillä 5,50.

Purkeilla on monia käyttötarkoituksia. Tämä purkki on menossa tuhkakupiksi. Tähän on tarkoitus  laittaa pohjalle vettä, joten yläreunaa en ole kääntänyt sisälle päin, niin puhdistaminen on helpompaa. Sisälle voi laittaa myös lasipurkin, jolloin purkki pysyy siistimpänä, 7€.

Paljon onnea Leijonat ja Suomi!!!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti