30.3.2019

Kaikenlaisia ihanuuksia taas tarjolla ...

Enjoy Life. Vyön solki uusiokäytössä. Purkki 10€, tekotulppaanioksa 1€/kpl. 

Aitassa paljon muutakin kuin purkkeja, esim. tyynynpäällisiä. Pupupäällinen 7,50

Onni ei ole jatkuvaa mutta se palaa aina yhtä varmasti kuin kevät. Purkissa Anna-Mari Westin kaunis kortti (10€). Tilakahvi, tumma suklaa 6€.
Isompi purkki 7€ ja pienempi 6€. Suklaalevyt eri teksteillä 5,50. Vihreä oksa 3,50, tulppaanit 1€/kpl.

Nupit vaihtamalla esim. lipastoihin saa helpolla uutta ilmettä. Hopeanvärisissä ruuvi mukana, valkoisissa ei, mutta niitä saa rautakaupoista. Nupit 2€/kpl.


Västäräkkejä ei ole vielä näkynyt täällä Äyhöllä muuta kuin kassin kyljessä 😂 Tällä kuosilla enää tämä yksi kpl jäljellä. Käytä ostoskassina tai vaikka naulakossa lehtien säilytyksessä, 12€.

Kangaspalasta tuli kiva tinttipurkki vaikka talouspaperirullalle, 8€.

Narsissille paljon kivoja purkkeja. Pilkullista löytyy mm. lime, lila, pinkki, harmaa, beige, musta, keltainen. 7€.

Toivon sinulle ...valoisia kevätiltoja, pehmeitä pajunkissoja, uudelleenheräämistä luonnon kanssa, värikkäitä kevätkukkia, vaaleanvihreitä hiirenkorvia, ihanaa kevättä. Purkissa Anna-Mari Westin postkortti, 10€. Tekotulppaanioksa 1€/kpl.
Ostosten lomassa voit lukaista uusimman Unelmien Talo&Koti lehden. Vanhemmat numerot lainattavissa. Myynnissä myös ekologisia Bambu-tiskiliinoja. Paljon eri värejä (6,50), pikkupurkki 5€, tulppaanioksa 1€. Aitta auki ke 17-19 sekä la ja su 12-15. Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Tervetuloa inspiroitumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti