22.3.2019

Tuotteilla nyt myös kotiinkuljetus Rauman kaupunkialueella

Näetkö joskus kivan tuotteen, mutta et pääse sitä noutamaan. On kiireitä, sairautta, kyytivaikeutta, viimehetken lahjahankintaa ym. Ei hätää, laita viestiä mistä tuotteista olisit kiinnostunut, niin toimitan ne sinun kotiovellesi. Käteistäkään ei tarvitse lähteä automaaltilta noutamaan, sillä maksu sujuu ovenraossa myös pankkikortilla. Kuljetus vain Rauman kaupunkialueelle ja palvelun hinta 2€.
(Kuvan taulu somisteineen 15€)
Keväällä on kiva piristää kotia tai itseään värikkäillä tuotteilla. Purkit soveltuvat hyvin myös suojaruukuiksi.. Kuvan purkki 7€.
Aloita säästäminen tänään. Vuoden päästä huomaat, että se kannatti. Kolikkopullot 6€/kpl. Korkeissa käsinvirkattu pitsi.

Kivoja lasia purkkeja, jotka soveltuvat hyvin maljakoiksi, Tyynynpäällinen 7,50, pieni naulakko 7€, tekotulppaanioksa 1€/kpl.

Jos aukioloajat eivät sovi sinulle, niin voit viestiä laittamalla varata itsellesi oman shoppailuajan ja ottaa ystäväsi tietty fölihin.

Varaudu tulevaan kevääseen ja ampparien heräämiseen. Laita aikaisin keväällä sinne mihin ampparit mielellään tekevät pesän 🏠 Valepesä karkoittaa ne. Näistä on tullut hyvää palautetta aiemmilta vuosilta, että toimivat. Hinta 3,50/kpl ja lahjapussissa kivan pyykkipojan kera 4€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti