23.9.2024

Purkkeja poikineen

Tässä muutamia kuvia minkälaisia purkkeja tällä hetkellä löytyy aitan hyllyltä. Purkit on niin näppäriä käytössä, kun niissä voi säilyttää kaikenlaista pikkutavaraa tai pitää suojaruukkuina. Kiva antaa myös lahjaksi, koska se ei ole pelkkä kaunis koriste.

 


Purkkien hinnat vaihtelevat. Tämän kuvan purkit ovat kaikki 8€ kpl.
Edessä olevat taskulliset purkit postikortilla 11€ kpl.







Korkeammat helmipurkit 8€ ja matalemmat 7€.


Lapsille löytyy myös paljon eri kuosilla olevia purkkeja. Kivoja myös lasten kaversynttärilahjaksi, sillä sisälle voi laittaa vaikkapa karkkipussin.



Pihapiirin kurrella oli iha oma kylpemisamme. Taisi käydä hörppäämässä vain vettä.

He olivat onnessaan kun pääsivät kylpemään hikisen kesän jälkeen. Nyt sitten "talviunille" kunnes kevätarska herättää.

Nyt on tulossa tällaista isohkokoa hyvänmakuista omenaa. Saa tulla itse poimimaan sovittuna aikana. Kantsii laittaa kumpparit jalkaan, sillä puu pudottelee niitä tuonne ojan puolelle. Voin kerätä sinulle ämpärillisen hintaan 4€.  Meinaan itse viedä näitä mehustamoon jonkin verran, mutta musta tuntuu, etteivät nämä omenat koskaan lopu tältä tontilta. Aitassa on nyt hurjan hyvät ja joustavat aukiolot, sillä viikolla vierailulle voi tulla päivittäin sopimuksesta. Avoinna la ja su 12-14. Laita viesitä 045-1396960 ja ehdota aikaa milloin haluaisit tulla rauhassa kattelemaan aitan ihanuuksia. Jokaisesta käynnistä tulen hirmuiloiseksi 💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti