25.9.2024

Pientä fixailua aitassa

 

Jossain vaiheessa tuli mieleen, että kun nämä pariovet on pakko sulkea talveksi kokonaan, niin voisiko tähän keksiä jotain uutta ilmettä ... Torpan puolelle tuli muutamaan kohtaan tiilitapettia ja siitä innostuneena aloin laittamaan sitä myöstkin tähän ovien eteen...




Ensin ajattelin vain muutamaa vuotaa mutta sitten hups... pian olikin koko seinä laitettuna. Laitoin sen niittipistoolilla kiinni ylhäältä ja alhaalta, joten sen saa sitten helposti keväällä otettua pois, kun on aika aukaista taas ovet. Ensin en laittanut ihan ylhäältä mutta muutin mieleni ja sitten se tulihin ihan yllhäältä asti.

No niin ja sinä se sitten on. Sitten olikin se mukavain vaihe, kun sai alkaa miettimään, että mitäs siihen sitten oikein laittaisin. Mielessä oli tietynlainen somistus ja tunnelma mitä siihen haluaisin.

Tällaisen söpön pihatakan tilasin loppukesästä ajatellen, että laitan sen johonkin kohtaan aittaa tuomaan tunnelmaa ja sehän sopi kuin nakutettu tämän uuden seinän eteen.  Sisällä vähän halkoja ja led-kynttilä.

Muutaman kerran tuli kannettua penkkiä ja tuolia jos jonkinlaista mutta sitten se napsahti .... Näin se on paras! Tuolilla voi istahtaa kesken ostosten ja silmäillä aittaa ympäriinsä. On tässä syksyssä niin ihanaa tämä tunnelma. Voi pistää vaihteen hetkeksi vähän pienemmälle ja kerätä voimia tulevaan joulukauteen. Jos kaipaat mielenvirkeyttä pimeneviin syysiltoihin, niin tee ystäväsi kanssa virkistysretki aittaan. Käykää vaikka ennen syömässä Jubussa (torin laidalla) maukkaat pizzat ja tulkaa katsomaan minkälaiseksi heidän metallipurkit ovat muuttuneet puodin pitäjän käsissä. Laita viestiä  045-1396960 ja ehdota aikaa vierailulle. Puodista saat varmasti mukaasi hyvää mieltä sekä myös mahdollisesti löydät jotain pientä kivaa ostettavaa omaan kotiin. Kirppishyllyissä nyt myös paljon kaikenlaista sisustustavaraa myynnissä edullisin hinnoin. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti